Sony DSC-W710

Sony DSC-W710 e un model foarte bun de aparat foto deoarece vine pe mai multe culori, are un senzor mare de 16MP care oferă posibilitatea de a filma HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e deosebit de mic pentru un aparat foto digital de la Sony, iar asta se datorează faptului că are senzor CCD și că nu filmează Full HD, ci doar HD, după cum am scris și mai sus.

Aspect

În imaginea de alături e prezentat modelul de culoare argintie. Acesta are un ecran de 2.7 inci, suficient de mare pentru a vedea clar pozele și filmele care sunt captate cu acest aparat. Dacă nu vedeți prea clar pozele pe el atunci puteți să le transmiteți prin cablul USB sau card pe un alt dispozitiv, de exemplu pe un laptop.

Modelul gri
Modelul gri

Caracteristici tehnice

Senzorul e unul calitativ de tip CCD care are posibilitatea de a fotografia la 16MP. Probabil se poate vedea și din imaginea de sus că are un obiectiv ceva mai mare, iar asta e așa deoarece are un zoom optic de 5x care facilitează fotografierea sau filmarea unor obiecte care să nu fie la distanțe pre mari.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun (e unul dintre cele mai ieftine aparate de la Sony); poate filma la calitate 720p; are un mod de fotografiere panoramă la 360 grade; portabilitatea aparatului e una ridicată deoarece are o greutate de puțin peste 100 grame, iar bateria ține undeva la 200 de cadre; e foarte ușor de folosit, chiar și de persoanele care nu au mai avut un aparat de acest fel.
Contra: senzorul putea fi CMOS.

Concluzie

Camera foto de față e una destinată celora care vor un brand și un produs de calitate. Sony face multe tipuri de dispozitive electronice și toate intră în clasa premium așa că orice ai alege de la ei e de o foarte bună calitate. Multă lume folosește telefonul/tableta pentru a fotografia, dar pozele nu vor ieși niciodată la fel de calitative precum cu un aparat dedicat ca acesta. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă modelul de față… culoarea gri.

Te-ar mai putea interesa