Sony DCRSX85ES

Camera video Sony DCRSX85ES Silver e un model nou motiv pentru care ar fi un model excelent pentru cei care nu au avut un asemena gadget și ar dori unul performant. O cameră ceva mai ieftină ca aceasta e Sony DCRSX45EL. DCRSX85ES poate fi utilizata chiar și de un amator deoarece are un meniu simplu iar în pachet veți găsi și un manual cu instrucțiuni. Poate filma la calitate D1 (720 cu 576 pixeli) cu sunet stereo iar filmările pot fi stocate pe memoria internă de 16 giga. Calitatea imaginii e asigurată de lentilele Carl Zeiss, zoomul optic de 60x, stabilizatorul de imagine SteadyShot și de senzorul de 490K pixeli. Trebuie să mai precizez că are un ecran tactil de 3 inci care dă posibilitate utilizatorului să acceseze mai ușor meniul acesteia iar dacă nu are experiență poate să aleagă modul iAUTO care recunoaște o mulțime de tipuri de scene pentru ca filmările să aibe o calitate foarte bună. Acest gadget numit Sony DCRSX85ES are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Senzorul CCD vine cu o rezoluție de 490K pixeli. Înregistrările pot fi salvate în format MPEG2 fie pe memorie internă de 16GB fie pe cardul de memorie (Memory Stick sau Memory Card). Tipurile de memorii acceptate sunt: Memory Stick PRO Duo, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO HG-Duo și SD. Formatul pentru înregistrare folosit e Standard Definition. Deasemenea poate fotografia la calitate VGA în format jpeg având balans alb, compensare backlight și o iluminare de 3 lucși.

Sony DCRSX85ES vine cu un zoom optic de 60x, unul digital de 2000x și 70x extins, stabilizator de imagine SteadyShot cu mod Activ, obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar iar diametrul filtrului e de 37 mm. Pe partea de conectivitate are USB și ieșire compozit. Consumul mediu al acestui gadget e de 1.9 W. Ca și caracteristici speciale are: Mod AUTOMAT inteligent (iAUTO), PMB Portable, buton de zoom pe ecranul tactil LCD și mod de încărcare și conectare cu ajutorul cablului USB. Testare pentru calitate HD:

Pachetul mai conține și: adaptor c.a., cablu de alimentare, cablu component, cablu AV, un set de tipul NP-FV30, cablu USB și CD cu software-ul necesar.

Păreri pro și contra achiziției

Nu prea am ce să-i reproșez la un așa preț deoarece are cam toate caracteristici și specificațiile necesare unui gadget nou iar calitatea imaginii e pe măsura așteptărilor.

Concluzie

Această cameră video Sony DCRSX85ES e recomandarea mea pentru cei care nu au mai avut o cameră de înregistrat și doresc să facă o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa