Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony DCRSX45EL

Camera video Sony DCRSX45EL Blue (de culoare albastră) e un model nou cu ecran senzitiv şi cu un zoom optic impresionant care salvează filmările pe carduri SD şi de alte tipuri. A apărut de curând pe piaţa din România alături de Sony DCRSX85ES şi de aceea preţul e ceva mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din lateral

Din lateral

Specificaţii tehnice

Sony DCRSX45EL are un senzor CCD de 490k şi poate înregistra doar pe carduri care pot fi de tip SD, SDHC, SDXC şi memory stick PRO (HG) Duo.
Din păcate nu înregistrează 720p sau 1080p, ci doar la rezoluţia maximă de 720 pe 576 pixeli în format standard definition. Pe lângă faptul că filmează poate şi capta fotografii în format jpeg.
Stă foarte bine pe partea de zoom deoarece are zoom optic 60x şi digital 2000x. Combinaţia e mortală, dar contează doar zoom-ul optic deoarece cel digital e considerat ca fiind unul “artificial”. Lentilele cu care e dotată această cameră sunt Carl Zeiss ş i de aici vă puteţi da seama că e vorba despre un produs de cea mai bună calitate.
Poate înregistra stereo cu zoom microfon deoarece are un sistem audio Dolby Digital pe două canale. Pentru a asculta înregistrarea, aparatul dispune şi de un difuzor incorporat.
Rezultate filmării por fi admirate pe un ecran LCD cu o diagonală de 3 inci care are o rezoluţie de 230 mii pixeli
La capitolul conectivitate are USB şi ieşirea A/V. Nu are HDMI şi nici nu v-ar fi fost de folos din moment ce nu poate filma HD.
Consumă undeva la 1,8W, are o greutate de 230 grame şi ca o caracteristică specială e PictBridge şi ecranul cu suport senzitiv.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran cu suport touch, suportă multe tipuri de memorii, are zoom decent ;i arată bine.
Contra: nu filmează HD… să nu mai zic de 1080p.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă aproximativ 999 lei şi sunt mai mult ca sigur că în lunile ce vor veni se va mai ieftini puţin.

Alternative

Sony DCR-SX45 e un model similar cu suport touchscreen şi cu un preţ similar, oarecum.

Concluzie

Dacă vrei un aparat video nou şi cu suport touch atunci acesta ar fi un model ok, mai ales că e de la Sony – un nume consacrat în acest domeniu.

Acesta e un video review la aparatul Handycam al Sony.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu