Sony DCR-SR15E

Ți-ai lua o cameră Sony DCR-SR15E deoarece e un model de top și vine pe argintiu. Probabil că alte motive ar fi faptul că filmează HD, că are HDD integrat de 80GO și faptul că suportă mai multe tipuri de memorii. Sony DCR-SX45 e un model oarecum asemănător, doar că e mai ieftin. Un model mai scump și cu filmare 3D e Sony HDR-TD10 care se pare că e cel mai mai bun gadget al momentului din acea categorie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pentru unii e un produs cu raportul calitate/preț foarte bun.

Poze

Cutia
LCD-ul

Specificaţii tehnice

Sony DCR-SR15E are o rezoluție de 960 mii de pixeli, iar senzorul cu care e dotată această cameră e un CCD. Poate înregistra pe HDD, memory card și memory stick. Hardul are circa 80 giga, iar memoria e de tip Pro HG-Duo, SDHC și SD. (Poate înregistra în format standard definition MPEG 2.) Zoom-ul optic la acest aparat e destul de bun deoarece cel optic e de 50x, iar cel digital e de 1800x. Ca și conexiuni are USB și s-video, iar imaginile pot fi admirate pe ecranul LCD de 2,7 inci cu o rezoluție de 230 mii pixeli. Bateria ține undeva până la 785 minute cu bateria opțională, iar consumul e de 2,1W. Greutatea aparatului e de 270 grame și ca o caracteristică specială acest aparat are Pict Bridge, siport pentru detectarea feței și poate înregistra pe un HDD extern.

Păreri pro şi contra

Pro: înregistrează HD, are hard de 80 de giga și suportă o mulțime de tipuri de memorii. Un alt plus e autonomia foarte bună. Pe multe persoane le va ajuta zoom-ul care e mare (poate și cel digital).
Contra: nu poate înregistra Full HD. Probabil e bine pe undeva că nu filmează 1080p deoarece așa nu o să umpleți repede cardul de memorie sau hardul de care dispune camera.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Prețul acestui aparat e undeva la 1249 lei și pot spune că e cam mare, dar asta deoarece are memorie internă de 80 de giga, filmează HD și e un aparat de firmă. Prețul mare e datorat și prezenței hardului intern.

Alternative

DCR-SX15 ar putea fi considerată o alternativă foarte bună pentru cei care vor un aparat ieftin și fără hard. Modelul prezentat în acest articol e superior, dar nici alternativa nu e rea.

Concluzie

Este un produs de excepție și cei care apreciază produsele celor de la Sony nu cred că o fac degeaba, la fel și cei care vor cumpăra acest aparat. Sony a fost și este considerat un sinonim al calității când vinde vorba de aparatură electronică și electrocasnică.

Te-ar mai putea interesa