Sony Cyber-Shot DSC-HX20B

Aparatele Sony sunt foarte bune deoarece incorporează multă tehnologie de ultimă oră. Un aparat care mie îmi place foarte mult și nici nu costă prea mult e acest Sony Cyber-Shot DSC-HX20B cunoscut ca Sony DSC-HX20B. Vine cu senzor CMOS și procesor de imagine BIONZ, iar asta îi oferă o performanță deosebită la realizarea pozelor. Nici nu costă prea mult pentru un Sony și poate fi al tău la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Garanția sa e de 24 de luni și este foarte bine că poate fi extinsă la 48 pe puțini bani.

Poze

Se poate vedea că e pe negru, dar s-ar putea ca într-un viitor apropiat să se comercializeze variante diferite de culoare. Din clipul sau preview-ul postat la final se poate observa că ecranul e unul mare. Acesta e unul de 3 inci și vă poate fi de folos la vizionarea pozelor sau clipurilor care le captați. Obiectivul e unul foarte bun deoarece e capabil de zoom optic de 20x.

Din față
Ecranul

Specificaţii tehnice

Sony Cyber-Shot DSC-HX20B este un model al anului 2012 și e dotat cu ce e mai bun de la Sony, adică cu senzor CMOS și procesor pentru imagine numit Bionz. În acest fel o să puteți face poze și filme la calitate superioară, iar senzorul de 18,2 megapixeli vă va asista la realizarea unor poze mari Filmarea e posibilă la calitate 1080p sau Full HD și acest lucru se traduce prin filme foarte clare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; greutatea e mică de undeva la 200 grame și acest lucru se traduce printr-o portabilitate maximă; e capabil de a realiza poze și filmări de la distanță; filmarea se realizează cu sunet și nu oricum, ci cu sunet stereo 😉 ; fiabilitatea sa e una bună, iar acest lucru e datorat în principal construcției robuste, dar și garanției extensibile.
Contra: prețul e cam mare, însă e un aparat compact pentru profesioniști.

Concluzie

Că ești amator ori profesionist, îți recomand DSC-HX20B deoarece e un produs de calitate care are o bateria cu o autonomie de undeva la 320 de cadre ori 2 ore de filmare. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest model vă recomand clipul de alături și trebuie știut că e modelul negru deoarece cel alb e un altul.

Te-ar mai putea interesa