Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Cyber-Shot DSC-HX10V

Dacă dorești să-ț achiziționezi un aparat foto de calitate atunci cel mai bine ar fi să alegi un model de la Sony deoarece nu costă deloc mult (dacă e să-i analizăm dotările) și e performant în realizarea pozelor. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani probabil că poți să-ți achiziționezi altceva dar eu aș merge totuși pe un Sony. Modelul de față – Sony Cyber-Shot DSC-HX10V – nu doar are un senzor de 18 megapixeli ci fiind de tip CMOS o să puteți realiza poze mai calitative și rapide decât cu modelele care au CCD.

Poze

Sony DSC-HX10V e un aparat foarte bun dacă e să-l analizăm prin prisma caracteristicilor sale. Vine în mai multe culori, însă în România e disponibil doar pe negru. În preview-ul video de la sfârșit se poate vedea că există și modele silver, adică gri, iar obiectivul e unul foarte bun capabil de un zoom de 16x. Și e vorba despre zoom optic. 😉

Obiectivul

Ecranul

Specificaţii tehnice

DSC-HX10V e un aparat care e capabil de a realiza poze la maxim 18,2 megapixeli și acest lucru înseamnă că puteți capta o hartă ori ceva foarte detaliat. Senzorul e unul CMOS și din această cauză o să puteți realiza filmări la cea mai bună calitate. Iar, filmările se pot realiza cu sunet stereo. Calitatea videoclipurilor poate fi maxim Full HD, iar rezultatul poate fi admirat pe un ecran LCD de 3 inci (adică ecranul aparatului).

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu foarte multe caracteristici utile printre care se numără posibilitatea de a filma 1080p, înregistrarea sunetului la calitate stereo; filmare cu lumină slabă; posibilitatea de a realiza zoom optic de 16x, iar bateria sa ține foarte mult (300 și ceva de cadre și 170 minute de înregistrare).
Contra: prețul e cam mare, însă și dotările sale sunt la superlativ.

Concluzie

Aparatul DSC-HX10V este unul al anului 2012 și se recomandă prin tehnologie la zi cu care vine. Nu e DSLR, dar vine cu foarte multe caracteristici care fac ca pozele să fie la fel de reușite ca și cum le-ai fi captat cu un DSLR. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model vă recomand clipul de alături în care e prezentat pe scurt aparatul de față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu