Sony Cyber-Shot H90

Un aparat foarte bun, în opinia mea, e acest aparat foto digital Sony Cyber-Shot H90 care nici nu costă prea mult. Vine cu un senzor CCD de 16 megapixeli (HX20B are CMOS), posibilitatea de a filam HD, iar bateria ține mult. Poate fi al nostru la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu știu dacă există ceva mai calitativ la banii aceștia de la un alt producător. E un aparat compact deoarece are o greutate de sub 200 grame și asta înseamnă că o să-l puteți duce ușor cu dvs și în vacanță ca și pe modelul HX20B.

Poze

Sony Cyber-shot DSC-H90 arată ca în pozele de alături și se poate observa că e de culoare neagră. Ecranul e unul caracteristic camerelor premium, adică are 3 inci. Astfel, o să puteți vedea filme la calitate bună pe ecranul lui, iar dacă vi se pare mic atunci vă puteți folosi de portul USB ori de card pentru a transfera conținutul pe un laptop ori desktop.

Ecranul
Din față

Specificaţii tehnice

Sony H90 e un model al anului 2012 care vine cu numeroase caracteristic de top și funcții utile. De exemplu ecran de 3 inci e o caracteristică foarte utilă deoarece vă va ajuta să vizionați pozele direct pe aparat la o calitate superioară modelelor care au 2,7 inci. Greutatea e mică și de aceea o să fie un gadget numai bun de dus în vacanță.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e excelentă; pozele și clipurile captate cu acest aparat sunt mult mai bune decât cele captate cu alte modele; autonomia acumulatorului e crescută și ție undeva la maxim 290 cadre; obiectivul e de o calitate superioară, iar zoom-ul optic e de 16x ceea ce înseamnă că  o să puteți face poze și de la o distanță apreciabilă; imaginile captate pe întuneric ori la lumină slabă sunt de o calitate superioară deoarece aparatul are bliț.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat bun pentru vacanță sau pentru a avea o cameră care să capteze momente importante din viața ta atunci îți recomand acest model de top. Din preview-ul de alături se poate vedea că ecranul e mare, iar meniul e simplu de utilizat. Nu cred că seniorii vor avea probleme în utilizarea sa deoarece scrisul e mare, iar funcțiile sunt explicate în manualul său.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Cyber-Shot H90”

Comentariile sunt închise.