≡ Meniu

Sony Cyber-Shot H90

Un aparat foarte bun, în opinia mea, e acest aparat foto digital Sony Cyber-Shot H90 care nici nu costă prea mult. Vine cu un senzor CCD de 16 megapixeli (HX20B are CMOS), posibilitatea de a filam HD, iar bateria ține mult. Poate fi al nostru la un preţ bun Vezi prețul special de azi și nu știu dacă există ceva mai calitativ la banii aceștia de la un alt producător. E un aparat compact deoarece are o greutate de sub 200 grame și asta înseamnă că o să-l puteți duce ușor cu dvs și în vacanță ca și pe modelul HX20B.

Poze

Sony Cyber-shot DSC-H90 arată ca în pozele de alături și se poate observa că e de culoare neagră. Ecranul e unul caracteristic camerelor premium, adică are 3 inci. Astfel, o să puteți vedea filme la calitate bună pe ecranul lui, iar dacă vi se pare mic atunci vă puteți folosi de portul USB ori de card pentru a transfera conținutul pe un laptop ori desktop.

Ecranul

Din față

Specificaţii tehnice

Sony H90 e un model al anului 2012 care vine cu numeroase caracteristic de top și funcții utile. De exemplu ecran de 3 inci e o caracteristică foarte utilă deoarece vă va ajuta să vizionați pozele direct pe aparat la o calitate superioară modelelor care au 2,7 inci. Greutatea e mică și de aceea o să fie un gadget numai bun de dus în vacanță.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e excelentă; pozele și clipurile captate cu acest aparat sunt mult mai bune decât cele captate cu alte modele; autonomia acumulatorului e crescută și ție undeva la maxim 290 cadre; obiectivul e de o calitate superioară, iar zoom-ul optic e de 16x ceea ce înseamnă că  o să puteți face poze și de la o distanță apreciabilă; imaginile captate pe întuneric ori la lumină slabă sunt de o calitate superioară deoarece aparatul are bliț.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat bun pentru vacanță sau pentru a avea o cameră care să capteze momente importante din viața ta atunci îți recomand acest model de top. Din preview-ul de alături se poate vedea că ecranul e mare, iar meniul e simplu de utilizat. Nu cred că seniorii vor avea probleme în utilizarea sa deoarece scrisul e mare, iar funcțiile sunt explicate în manualul său.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • vasile laurentiu sorin

    un super aparat foto compact

Lasă un comentariu