Sony Cyber-Shot DSC-H100

Dacă te interesează o cameră compactă atunci cred că Sony Cyber-Shot DSC-H100 ar fi una dintre cele mai bune modele de pe piață. Nu pentru că e făcută de Sony, ci datorită caracteristicilor tehnice cum ar fi senzorul CCD de 16 megapixeli, posibilitatea filmării la calitate HD și ecranului mare de 3 inci. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că vine chiar și două cadouri de la Sony… despre care poți citi aici la „altele”.

Poze

Aspectul nu e foarte unic deoarece sunt și alte modele care arată similar, dar ecranul mare de 3 inci e foarte util deoarece pe el o să poți viziona filmele care le captezi ori fotografiile. Dacă acest ecran ți se pare mic atunci portul USB te va ajuta să transferi diferitele fișiere media pe un laptop.

Din față
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Modelul Sony H100 vine cu senzor CCD de 16,1MP, iar obiectivul aparatului e capabil să redea zoom optic 21x care e foarte bun realizarea pozelor de la distanță. Filmarea se poate realiza la calitate HD, însă sunetul se înregistrează la calitate mono. Din punct de vedere al cardurilor suportate nu o să fi limitat la a folosi doar carduri Sony deoarece suport SD și SDHC, pe lângă variantele consacrate de la Sony.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e mic și e incredibil faptul că un aparat de firmă poate costa așa de puțin; vine cu un card și încărcător de acumulatori AA; suportând baterii AA nu ești dependent de acumulatori; autonomia e una crescută de undeva la 350 cadre; vine cu multe presetări și efecte utile; zoom-ul e foarte util deoarece o să puteți filma/fotografia diferite obiecte aflate la distanță.
Contra: senzorul putea fi CMOS, dar atunci și prețul era urcat la 1000 lei.

Concluzie

Telefoanele sunt și ele pentru a capta amintiri, însă dacă ești pasionat de fotografie ai nevoie de un aparat pe măsura pasiunii tale. Un Sony DSC ar fi un început și treptat poți trece la DSLR, dar asta numai dacă o să ajungi profesionist și o să-ți poți permite achiziția unui aparat de câteva mii de lei.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Cyber-Shot DSC-H100”

  1. Aparatul e unul bun si dupa cum ai spus daca esti amator atunci e ideal. Adevarul e ca pe la nunti am vazut si diferiti fotografi cu aparate de genul acestuia. Deci nu-ti trebuie neaparat un DSLR.

Comentariile sunt închise.