Sony BDV-E690

Acest sistem home cinema 3D cu Blu-Ray Sony BDV-E690 e unul de ultimă generație și spun că are o mulțime de funcții și tehnologii utile. Alături de acesta ar fi ideal doar un TV sau monitor 3D (dar nu obligatoriu), deoarece playerul său e unul 3D. Deci puteți să aveți chiar și un film în format 2D, însă acesta se adresează celor ce vor să vizioneze filme 3D deci aveți nevoie de diskuri 3D. Cu acesta vă puteți bucura de sunetul HD deoarece are sateliți surround înalți și eficienți. Cu acesta puteți viziona conținut media de pe web, laptop, smarphone, PC etc. și puteți opta pentru modalitățile oferite de acesta: DLNA (prin intermediul tehnologiei WLAN), HDMI sau Wi-Fi Direct. BDV-E690 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sistemul
Playerul

Specificații tehnice

Puterea sa totală e de 1000 W și e împărțit proporțional. Formatele suportate sunt diversificate și pot spune că nu veți avea probleme. Disk-urile suportate sunt cele cunoscute: DVD, CD și BD. Însă poate reda fișiere media și de pe USB, în caz că aveți un mediu de stocare extern. Pe partea de decodare nu-i lipsește nimic și vine chiar și cu tuner radio, deci puteți asculta la posturile de radio preferate.

Are conectivitate HDMI, USB, LAN, WLAN etc. Vine și cu o telecomandă, dar nu vă oprește nimeni să folosiți smartphone-ul pe post de telecomandă, sau poate chiar tableta. Caracteristicile sale speciale sunt și ele importante: browser web, rețeaua Sony Entertainment, mod petrecere, film, muzică etc. Există alternative mai bune la acesta dar dacă nu aveți nevoie de mai mult de atât, nu văd de ce ați da acei bani în plus. O alternativă la acest Sony BDV-E690 ar fi un media player cu HDD intern și sistem de operare Android însă acela nu vine cu sistem audio 5.1.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu stație de andocare pentru iPod sau iPhone, software-ul vă permite să navigați pe web (are browser web), calitate audio excelentă, vine de la un producător foarte cunoscut, redă diskuri 3D și de tip Blu-ray.

Minusuri: nu are sunet 3D Surround.

Concluzie

Acest Sony BDV-E690 e un sistem home cinema ideal pentru vizionarea de filme în format 3D de pe diskuri Blu-Ray și se potrivește perfect cu un televizor 3D. Am pus o prezentare a unui sistem destul de apropiat ca specificații:

Te-ar mai putea interesa