Sony 79X9005, televizor Smart 3D KDL 4K

Televizorul LED 3D Sony 79X9005 e unul de tip Smart și se poate observa mai jos că nu se compară cu unul obișnuit. Acesta face parte dintr-o serie destul de specială iar din nume reiese că are o diagonală de 2 metri. Televizoarele 4K sunt ceva mai scumpe în general și e de preferat unul mai mare deoarece imaginea 4K e mai plăcută dacă e mare. Nu are sens să luați un televizor mic 4K deoarece nu e așa de evidentă calitatea imaginii. Chiar dacă nu sunt multe filme 4K, cu siguranță vor fi la un moment dat. E bine să fiți în pas cu moda și să alegeți ceva performant dar și fiabil. Oricum, nu orice brand oferă așa ceva și pe viitor poate astfel de televizoare vor fi mai multe.

Prețul său nu poate fi neglijat dar cu siguranță nu există altul ca și acesta. Eu îl recomand deoarece are cam tot ce vă puteți dori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Ar fi multe de menționat la partea de imagine ori sunet, dar cred că știți și voi că nu-i lipsește nimic. Rata de refresh e una superioară și satisfăcătoare – 800 Hz.

Un televizor ca și acesta oferă multe porturi USB și HDMI deoarece se pot conecta multe gadgeturi la acesta și care pot fi destul de utile. Alături de acest televizor veți primi telecomanda și 2 perechi de ochelari 3D. Are chiar și wireless, dar această dotare a devenit cam standard la mai toate televizoare performante.

Multe dintre caracteristicile sale speciale se datorează faptului că e un televizor Smart și cele mai multe dintre ele se regăsesc și pe serii ceva mai diferite: DLNA, WiFi Direct, oglindire ecran, Skype, Bravia Sync etc.

Plusuri: are un design modern, înregistrare și redare USB, funcțiile Smart, calitatea superioară a sunetului și a imaginii.
Minusuri: poate fi prețul.

Sony 79X9005 e un televizor obișnuit dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută și cu acesta cinema-ul se mută la voi acasă. E oferit de un brand foarte bun și care e prezent de mult timp pe această piață.

Te-ar mai putea interesa