Sony 75XF8596, televizor mare cu 4K X-Reality Pro

Acest model Sony 75XF8596 nu e cel mai mare televizor din serie dar nici nu cred că ar avea sens să cheltuiți mai mult că și așa e mare. Pentru a vă face o idee, acest TV e aproape cât patru modele de 40 de inci și rezoluția e una superioară. Designul televizoarelor foarte mari e mai elegant și se vede foarte bine din poza de jos, adică tot mai multe branduri aleg o ramă neagră și picioare argintii. Poate că nici nu ar avea sens să-l mai montați pe perete pentru că e precum un tablou cu ramă îngustă.

Televizoare mar icu imagine 4K chiar au nevoie de tehnologii care să scaleze sau să convertească imaginea cu rezoluție inferioară la una ceva mai bună, iar în cazul acestui TV e vorba de 4K X-Reality Pro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt multe branduri care au ales sistemul de operare Android pe televizoarele Smart. Eu îl recomand datorită interfeței sale, pachetul de aplicații incluse și magazinul oferă destul de multe aplicații, dacă nu vă plac cele preinstalate.

Sistemul audio de pe acesta e suficient de clar și nu e nevoie să cumpărați unul suplimentar, însă dacă vă doriți puțin bass, un soundbar ar fi o idee bună.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale mai importante ale acestui televizor nu le veți vedea la orice model și iasă mai bine în evidență datorită ecranului generos: 4K HDR, procesor de imagine X1, Triluminos, 4K X-Reality Pro. Cu acestea veți avea o imagine ceva mai naturală și culorile vor fi destul de bogate. Ideea e că sunt integrate o mulțime de tehnologii, iar lista e destul de lungă dacă mai luăm în considerare și cele de sunet.

Sony 75XF8596 costă mult, însă consider că prețul e justificat și nu sunt multe televizoare ca acesta. Detaliile sunt mai vizibile dacă alegeți conținut 4K și un ecran suficient de mare pentru camera dorită. Cel de sus e perfect pentru o sufragerie și interfața Android chiar e ușor de folosit cu ajutorul telecomenzii incluse, dacă nu, cumpărați o tastatură wireless compatibilă cu televizoarele cu Android.

Te-ar mai putea interesa