Sony 70XF8305, televizor Smart 4K cu diagonală mare

Televizorul LED Sony 70XF8305 e varianta mare a acestei serii, iar pentru cei cu un buget mai limitat le recomand cel 60 inci. Diferența de preț e destul de mare dar e justificată, pentru că cei 23 cm în diagonală se văd ușor. Un televizor 4K oferă o imagine de 4 ori mai detaliată decât unul Full HD, însă detaliile sunt vizibile doar dacă conținutul are aceeași calitate. Nu trebuie să vă îngrijorați dacă veți viziona cu rezoluție 720p și 1080p, pentru că imaginea va fi scalată la 4K. Poate fi monitorul ideal pentru consola PS4 în special că are o rată de refresh superioară.

Arată mai bine decât multe alte modele și picioarele chiar iasă ușor în evidență pentru că sunt de altă culoare și ridică puțin televizorul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru o navigare mai ușoară se poate folosi o tastatură wireless și trebuie să fie compatibilă cu televizoarele care au Android. Conectarea e simplă și aveți și acel touchpad pentru a muta mai ușor cursorul de pe ecran. În rest interfața poate fi accesată cu ușurință cu ajutorul telecomenzii incluse.

Sonorizarea oferită de această serie e una bună pentru care are cele mai bune tehnologii audio din acest buget.

Păreri pro și contra

Pentru ca imaginea să fie una mai realistă, au fost incorporate dotări și tehnologii ca: procesor de imagine X1, Object-based HDR remaster (îmbunătățește imaginea în funcție de obiecte), Super Bit Mapping 4K HDR (mai multe nuanțe), Triluminos (culori bogate), ClearAudio+, Motionflow XR 800 Hz (claritate superioară indiferent de situație) etc. Intrările sunt foarte bune la astfel de televizoare și sunt prezente și tehnologii fără fir ca bluetooth și WiFi. Pe acesta e instalat cel mai popular sistem de operare pentru televizoare – Android, însă nu toate brandurile îl oferă pe acesta. Interfața e relativ aceeași și până la urmă sunt cam aceleași aplicații, nici nu cred că veți folosi altele.

Sony 70XF8305 arată foarte bine montat pe perete și kitul de montare trebuie achiziționat pentru că nu e inclus în pachet. E un LED căruia nu-i puteți reproșa nimic și poate concura fără probleme cu multe televizoare de pe piață.

Te-ar mai putea interesa