Sony 65XF9005, televizor 4K cu sistem de operare Android

Sunt destul de multe televizoare LED 4K care oferă caracteristici superioare interesante, însă ele depind de brand. Sony 65XF9005 face parte dintr-o serie foarte bună și chiar dacă costă cam mult, e mult peste cele convenționale. Interfața Smart e asigurată de Android care e la versiunea 7.0 Nougat și nu prea are mare importanță acest aspect. Chiar dacă nu vă plac aplicațiile preinstalate voi puteți alege altele din magazinul său. Eu recomand să vizionați filme de pe Netflix pentru că există și abonamentul 4K, deoarece furnizorii de cablu oferă doar conținut HD sau inferior (slotul CI+ devine util dacă nu recepționează toate posturile HD).

Arată bine pe o comodă și se vede din poza de jos sau poate optați să-l puneți pe perete cu ajutorul unui suport special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi monitorul ideal pentru o consolă de jocuri, însă poate fi conectat la PC dacă vreți să vizionați filme sau alt tip de conținut de pe el. Diverselor moduri de imaginea și setări disponibile vor ajusta parametrii pentru o experiență de vizionare plăcută.

Sunetul mi se pare destul de puternic și cred că e loc de mai bine în special la variantele mai mari care vor fi puse în camere spațioase.

Păreri pro și contra

Seria XF90 oferă un procesor de imagine superior altor serii deoarece îmbunătățește detaliile imaginilor până la calitate 4K, iar acesta se numește X1 Extreme. Contrastul crește cu o tehnologie X-tended Dynamic Range Pro, astfel scenele întunecate oferă mai multe detalii și nu mai trebuie să măriți luminozitatea. Mai sunt și alte tehnologii de imagine care cred că le-ați mai văzut la alte televizoare, motiv pentru care nu le voi enumera și toate joacă un rol important. Tind să cred că în următorii ani LED-urile vor oferi o imagine comparabilă cu cea a OLED-urilor, dacă nu o să apară un alt tip de panou.

Sony 65XF9005 costă mai mult decât altele pentru că oferă o imagine cu diagonală de 164 cm, nici nu aș coborî mai mult dacă vreți să surprindeți toate detalii. E foarte important ca să redați doar conținut detaliat și anumite aplicații îl oferă.

Te-ar mai putea interesa