Sony 65XD7505, televizor Smart cu AndroidTV

Televizorul Sony 65XD7505 face parte din cea mai recentă generație de televizor 4K HDR și face parte din gama 2016. Arată superb și se poate observa din poze sau chiar din prezentarea de la final. Prețul e foarte bun pentru un model de 65 de inci, adică e cât patru modele FullHD de 32 de inci. Din acest punct de vedere, putem spune că prețul e foarte justificat. Chiar nu mai merită să alegeți un televizor FHD dacă vreți să vizionați conținut de calitate și multe modele au tehnologie de tip Upscaler (mărește calitatea imaginii chiar dacă e HD sau Full HD).

În funcție de buget, puteți opta pentru un model mai scump ori mai accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu cred că mai are sens să discutăm despre televizor Smart cu imagine 1080p, cât timp cel mai accesibil model Smart 4K e undeva la 1700 de lei. Bineînțeles, discutăm de televizoare de la branduri populare care oferă tehnologii actuale. Chiar nu voi enumera toate acele tehnologii, ideea e că imaginea e superbă în special dacă alegeți doar conținut de calitate. Poate că pe partea sunet e loc de mai bine că doar e vorba de un sistem audi integrat cu două difuzoare de 10W fiecare.

Tehnologia wireless e utilă pentru a conecta televizorul la internet și vă recomand modele de routere wireless Dual Band sau chiar mai bune. Nu orice televizor are și tehnologie bluetooth, iar cu aceasta se pot conecta periferice wireless.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart, adică au numeroase porturi dar și tehnologii wireless. Nu aveți ce să-i reproșați la capitolul imagine, dar la sunet se putea mai bine dar trebuie să acceptați ce oferă că doar e un sistem audio integrat.

Sony 65XD7505 pare să fie cel mai mare din serie și nu cred că veți găsi variante mai mici, dar nici nu merită pentru că nu veți observa prea multe detalii pe un ecran mic. Pentru a vă face o idee de cât de mare e acesta, am pus un clip mai jos.

Te-ar mai putea interesa