Sony 65X9005, televizor Smart 3D KDL Ultra HD

Televizorul LED Sony 65X9005 e unul 4K sau Ultra HD, ideea e că e vorba de aceeași imagine – 2160p. În poza de jos se poate observa cel mai bine cum arată, dar am pus și un clip la final cu prezentarea acestei serii. Într-o sufragerie mare e nevoie de un televizor pe măsură iar dacă nu e loc și pentru un sistem audio, atunci e bine să alegeți un televizor cu sistem audio incorporat și performant. Nu sunt multe branduri care oferă astfel de televizoare iar dacă nu vi-l permiteți, există ratele fixe ori alegeți un model similar ori un model dintr-o serie similară.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori, poate chiar și mai mult decât ați avea nevoie. Oricum, e o investiție bună pe viitor și imaginea 4K e un plus care nu trebuie neglijat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de imagine are iluminare LED, tehnologie Trilluminos, conversie 2D-3D, imagine de 3840 cu 2160 pixeli și rată de refresh de 800 Hz. În poza de sus ori clip, se poate observa că are un sistem audio avansat și tehnologiile audio sunt conforme cu ce e pe piață. Toate acele caracteristici și tehnologii sunt importante și fac diferența între televizoare.

Oricum nu voi face o listă cu ele că sunt foarte multe și claritatea e un punct forte. E dotat cu un tuner TV bun dar nu cred că se mai uită cineva la posturi TV cât timp aveți acces la internet, servicii etc. Are tehnologie wireless dar și port LAN, deci puteți alege cum să vă conectați.

Pe partea de porturi are HDMIuri și USBuri suficiente, dar există și alte tipuri de porturi (clasice pentru televizoare). Sunt incluse accesorii destul de interesante care sunt obligatorii pentru oricare alt televizor Smart. Lista de caracteristici speciale e destul de lungă: MHL, BRAVIA Sync, redare USB, EPG, teletext 2000 pagini, control parental, TV SideView, Skype, magazine online, aplicații etc.

Plusuri: are toate acele caracteristici speciale Smart, tehnologie 3D, calitatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: poate doar prețul.

Sony 65X9005 face parte dintr-o serie deosebită și cu siguranță există variante diferite ca și dimensiune, dar dotările sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa