Sony 65X8505, televizor Smart 3D KDL 4K

Televizorul LED Sony 65X8505 e unul destul de reușit ținând cont de faptul că face parte din seria X8505 și are o imagine Ultra HD/4K. Dacă nu vă place că e prea scump pentru un televizor, atunci puteți alege o variantă mai mică. Cea mai ieftină alegere e cea de 123 cm care, bineînțeles, face parte din aceeași serie. Deci diferențele le găsiți doar la preț și diagonală, deci merită să faceți această alegere. dacă nu vă place această culoare și nici nu vă interesează rezoluția imaginii, atunci vă recomand un televizor FullHD. Pe partea de funcții, televizoarele Smart stau destul de bine și partea software îi mărește funcționalitatea.

Prețul nu e chiar atractiv ținând cont de ce există pe piață (îl compar cu restul televizoarelor de 164 cm). Oricum, imaginea acestui televizor e similară cu cea a 4 televizoare 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia LED e una destul de reușită ținând cont de avantajele oferite. E vorba de gama 2014 și e normal că e așa, deoarece anul trecut nu existau televizoare 4K anul trecut. Pe partea de sunet are: difuzoare de 10 W fiecare, S-Master, tehnologii Dolby Digital și altele. Ecranul de 164 cm e unul ideal deoarece nu e nici prea mic nici prea mare.

Apreciez că are o rată de refresh de 200 Hz, WiFi, destule porturi etc. Sunt incluși ochelarii 3D, accesoriile tipice și restul ține de caracteristicile speciale. Acestea sunt următoarele: control parental, oglindire ecran, Skype, aplicații browser web și multe altele.

Plusuri: are multe caracteristici speciale, ochelari 3D incluși, arată destul de bine, multe porturi HDMI și USB, calitatea sunetului și a imaginii.
Minusuri: are doar 200 Hz ()era bine să fi avut mai mult dar poate fi suficient și atâta.

Sony 65X8505 e o alegere bună dar există serii chiar și mai bune decât aceasta care oferă rate de refresh de minim 800 Hz. Dacă nu vă place că e prea scump puteți alege fie un televizor 4K mai mic fie unul FullHD cu diagonală similară. Jos am pus o prezentare a acestei serii pentru a vă face o idee mai bună despre el.

Te-ar mai putea interesa