Sony 65HX920

Televizorul LED Sony 65HX920 e un Smart TV mare cu tehnologie 3D care poate fi găsit și sub codul KDL65HX920BAEP. Când am spus „mare” m-am referit la diagonala sa de 165 cm care vă poate transforma sufrageria într-un mic cinema 3D. Bineînțeles nu vine cu multe perechi de ochelari (2 perechi), de aceea ar fi bine să mai luați încă vreo 2-3 perechi dacă doriți să vizionați filme alături de familie. Bineînțeles se pot viziona filme și în modul 2D fără nici o conversie, iar pentru a vedea filme 3D acestea pot fi și în format 2D (televizorul face conversia și nu e nevoie de un player). În caz că doriți să rulați filma Blu-ray mai mari, atunci ar fi recomandat un media player 3D extern chiar dacă are unul integrat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă cât de mare e și care ar fi accesoriile incluse în acest pachet. Bine, ele sunt mai multe, iar eu am pus o poză doar cu câteva dintre ele.

Televizorul
Televizorul
Ochelarii
Ochelarii

Specificații tehnice

Ecranul măsoară o diagonală de 65 inci care reprezintă vreo 165 cm. Pe partea de audio are trei difuzoare, tehnologii audio avansate și sunet clar. LA capitolul imagine oferă protecție Gorilla Glass (rezistență mărită împotriva zgârieturilor), iluminare LED, rezoluție 1080p, aspect lat, 200 Hz și altele. Nu are rost să vă enumăr toate acele tehnologii deoarece sunt multe și sunt cele mai bune de la ora actuală.

Playerul multimedia integrat e util pentru redarea de fișiere media de pe medii de stocare externe cu interfață USB. La capitolul conectivitate are wireless, LAN, USBuri, HDMIuri, Scart, ieșire audio etc. Multe din caracteristicile sale speciale nu le veți găsi la alte modele oferite de alți producători: senzor de lumină, înregistrare, control parental, skype etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pot spune că nu-i lipsește nimic, imaginea e mare și clară, puteți accesa diverse servicii web sau să navigați pe web, puteți folosi telefonul pe pot de telecomandă, are trei difuzoare și puteți viziona filme de pe USB.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Sony 65HX920 e unul din modele din clasa premium oferită de acest producător și care le recomand oricui. Dacă prețul vi se pare prea mare, nu vă de ce nu optați pentru rate fixe fără dobândă deoarece veți avea televizorul la voi acasă mult mai repede și nu veți fi dezavantajați de alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa