Sony 65AF8, televizor Smart OLED de 65 inci

Televizoarele OLED nu sunt foarte populare pentru că sunt scumpe, însă sunt cele mai avansate soluții multimedia disponibile. Sony 65AF8 e un model Smart cu Android care ar trebuie să-l încercați deoarece arată foarte bine și e mai accesibil decât variantele lansate anul trecut, dar să nu uităm că vom găsi tehnologii de imagine și sunet mai bune pe acesta. Din păcate, nu toate brandurile oferă soluții OLED pentru că au un cost de producție mare și rămân strict la panoul mai accesibil.

Din poza de jos se poate vedea că piciorul de masă nu e foarte vizibil și e unul dintre cele mai elegante soluții oferite de acest brand.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe de spus despre acest televizor, însă un lucru e cert, avem unul dintre cele mai bune modele disponibile de la acest brand. Gama 2018 de la Sony chiar a impresionat și nu are foarte multă concurență, deoarece nu veți vedea procesoare de imagine ca pe acesta și tehnologii care fac imaginea să fie atât de naturală.

Pe lângă toate porturile care le știți, veți beneficia și de tehnologii fără fir utile, iar una dintre ele e cea Bluetooth (pentru periferice). Apropo periferice, aș alege o tastatură wireless pentru cei care vor să navigheze mai rapid prin interfața sistemului de operare.

Păreri pro și contra

Calitatea sunetului e chiar impresionantă pentru că are un sistem audio de tip 2.1 cu putere maximă de 50W (e prezent un subwoofer integrat), sunt foarte puține televizoare care au așa ceva. Construcția televizorului OLED scade mult față de televizorul clasic și se vede din laterala cât este de subțire. Nu e de ajuns să ofere acel panou, ci și restul tehnologiilor sunt foarte importante: Trilluminos, HDR 4K, 4K X-Reality PRO (scalează imaginea), numeroasele moduri (în funcție de ce faceți sau ce vizionați) etc.

Sony 65AF8 impresionează la toate capitolele și interfața Smart oferită de Android e apreciată de toți utilizatorii, iar eu vă recomand Netflix pentru a viziona doar conținut de calitate pentru că furnizorul local de cablu oferă doar conținut HD.

Te-ar mai putea interesa