Sony 60W605, TV KDL-60W605 de 153 cm

Pentru cei interesați de un televizor mare de 153 centimetri aș recomanda acest model Sony 60W605 deoarece vine din seria anului 2014 și înglobează caracteristica Smart TV. Acest model KDL-60W605 nu e doar foarte simplu de utilizat, ci vine cu multiple lucruri care te vor ajuta să ai parte de divertisment de calitate. Aceste lucruri sunt porturile de rețea, suportul Skype și tunerul digital triplu… normal că sunt muuult mai multe lucruri, dar acestea sunt esențialele.

Costul nu-i prea mare dacă ne gândim bine deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani beneficiem de un televizor foarte modern care are multiple caracteristici superioare de imagine și multe porturi. Aceste porturi te vor ajuta să conectezi diferite aparate la el, aparate cum ar fi un player extern.

TV-ul
TV-ul

Modelul acesta e unul de 60 inci (în centimetri vine vreo 153 centimetri), iar pe partea de refresh are Motionflow XR 400 Hz (e un fel de refresh software). Chiar dacă are un ecran foarte mare, consumul de curent nu e prea mare, fiind de 95W.
Softul său e unul foarte avansat deoarece e unul smart. Pe partea de soft mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi fost cu Android deoarece cu toții știm cât de extensibil e acest sistem de operare.
La nevoie poate fi montat și pe un perete, iar acest lucru e foarte simplu deoarece are o greutate mică de circa 20 de kilograme. Mulți vor alege acestă opțiune în cazul în care nu sunt satisfăcuți de cum arată standul ori au puțin loc în cameră.

Plusurile sunt tunerul digital, rezoluția ridicată (nu strica dacă era 4K) și softul avansat care permite chiar și aplicații.
Ca minusuri aș menționa că nu e 4K și lipsa 3D.

Deci, dacă te interesează un televizor avansat din toate punctele de vedere, dar care să coste mai puțin atunci cred că ar trebui să te orientezi înspre acest model. Plus că Sony e un brand premium de top, motiv pentru care te asigur că nu vei găsi ceva similar la concurență… din punct de vedere calitativ.

Te-ar mai putea interesa