Sony 55XE8577, TV cu Android 6 și rezoluție 4K

Sony 55XE8577 e un televizor smart apărut pe piață la începutul lui 2017. Are integrat soft smart Android 6, iar la nevoie poate fi utilizat și pe post de monitor.
Un Bravia precum acesta vine cu un afișaj special triluminos, edge LED, rezoluție UHD și alte avantaje tehnologice.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are unghiuri de vizualizare 178/178 grade, tuner triplu și multiple facilități care le voi enumera mai jos.

Sony 55XE8577

Specificații

Modelul Sony 55XE8577 e unul de generație nouă cu multiple conexiuni, consum redus de energie, aspect premium și soft avansat.
Printre conexiuni aș aminti 4 HDMI-uri, 3 USB-uri, LAN, wireless și slot CI+.
Poate fi montat pe un perete, iar acest lucru e realizabil prin intermediul unui suport Vesa 200×200.
Unghiurile de vizualizare sunt unele excelente, fiind vorba despre 178/178 grade, iar acest lucru trebuie mulțumit faptului că are afișaj triluminos. Un astfel de ecran poți întâlni doar la Sony.
Rezoluția ecranului e una super, adică 3840×2160 pixeli. Acest lucru facilitează vizionarea filmelor 4K de pe stream (Netflix, de exemplu) ori de pe memorii externe.

Păreri pro și contra

Aparatul vine cu un soft atât de avansat încât are browser-ul Chrome și suport pentru diverse aplicații.
Printre avantajele de mai sus există și faptul că aparatul are o imaginea deosebit de calitativă, lucru care se datorează rezoluției, panoului și a softului de îmbunătățire al imaginii.
Un alt lucru pozitiv e faptul că vine cu X-Reality PRO pentru 4K, iar acest lucru ajută la o îmbunătățire considerabilă a imaginii. Funcționează prin oferindu-i un sharpness superioară, adică o calitate superioară a imaginii.
Contra achiziției ar fi că nu are o versiune mai nouă de Android, dar acest lucru nu e un impediment în fața instalării oricărei aplicații doriți.

Concluzie

Dacă te interesează un produs de calitate superioară atunci vă recomand acest model 55XE8577 care are o diagonală de 139 centimetri și care poate fi montat pe un perete. Cu ajutorul acestui aparat poți viziona divertisment din multiple surse (net, memorii USB, cablu etc).

Te-ar mai putea interesa