Sony 55XE8505, televizor Smart cu 4K HDR și Triluminos

Televizorul Sony 55XE8505 nu e chiar unui clasic, ci unul care face parte din segmentul premium. Face parte din acest segment deoarece are un procesor X1, imagine 4K cu HDR, imagini vii cu afișajul Triluminos, sistem de operare Android, refresh bun cu Motionflow XR, sunet clar cu S-Force și Clear Phase. Arată foarte bine cu acel stativ, iar dacă nu vă place se poate alege un kit de montare pentru perete. Există o variantă similară și pe argintiu care arată la fel și poate că vă este mai pe plac.

Sunt destul de multe televizoare de 55 de inci, doar că acesta face parte dintr-o serie mai recentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e un model oarecare și se poate observa că are destul de multe tehnologii de imagine, dar nu toate sunt atât de importante (Trilluminos și 4K X-Reality PRO sunt esențiale pentru o imagine detaliată și naturală). Poate folosit ca monitor pentru consolă sau PC, iar pentru a accesa un conținut media diferit, puteți să vă folosiți de interfața Smart (are Android 6.0). Imaginea e clară indiferent de condiții datorită refresh-ului ridicat, adică nu veți mai vedea imagini blurate.

Sunetul e unul premium că doar are difuzoare puternice și o mulțime de caracteristici speciale care nu le voi mai enumera. E dotat cu un tuner TV decent, player multimedia integrat, WiFi, porturi numeroase și diversificate. Indiferent că e vorba de un model Smart sau Non Smart, are un număr generos de porturi HDMI.

Păreri pro și contra

Are o construcție premium chiar dacă aparent pare a fi ca oricare alt model – ramă din aluminiu. Interfața e desul de reușită că dar e vorba de Android. Nu cred că ar avea sens un soundbar, dar depinde cât de mare e sufrageria voastră sau cât de tare vreți să setați sunetul.

Sony 55XE8505 arată foarte bine și oferă cam tot ce vă puteți dori de la un televizor de ultimă generație. Poate că nu ați reușit să vă faceți o idee despre el, de aceea am pus postarea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa