Sony 55XE8096, televizor cu 4K X-Reality PRO

Televizorul cu Android Sony 55XE8096 face parte dintr-o serie destul de nouă – XE80, motiv pentru care are versiunea 6.0 Marshmallow. Oricum, pentru un sunet de calitate și o imagine foarte clară e nevoie de tehnologii avansate. Lista de tehnologii e destul de lungă și în principal vă interesează cele de imagine, deoarece voi puteți conecta un soundbar dacă vreți un sunet mai puternic. Din poza de jos sau chiar din clipul de la final vă puteți face o idee despre varianta de 55 de inci care mi se pare suficient de mare.

Sunt destul de multe televizoare Smart pe piață, dar eu vă recomand unul de la un producător experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din generația actuală care oferă tehnologii de imagine ca Trilluminos, 4K X-Reality PRO, Edge LED, Motionflow XR 400Hz, 24p True Cinema, dar și altele. În general, caracteristicile tehnice sunt destul de bune, chiar și pe modelele ieftine. Poate fi folosit ca monitor pentru un PC, laptop sau consolă iar claritatea imaginii e dată de acel indicator – Motionflow XR. Deci refresh-ul e foarte important dar la modelele acestui brand e foarte bun, de aceea și recomand televizoarele de la Sony.

Sunt destul de multe caracteristici speciale pe acest model și multe țin de partea Smart. Tehnologiile wireless reprezintă viitorul dar s-ar putea opta pentru un cablu universal pentru conectarea oricărui gadget la acest tip de gadget. Chiar dacă televizor QLED sunt cele mai avansate, nu cred că merită să dați de 2-3 ori mai mult pe un televizor cu aceeași diagonală și rezoluție.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e vorba de cel mai scump televizor de pe piață, nu cred că e nevoie de un televizor mai performant. Totuși, e bine să evitați modelele prea accesibile deoarece nu prea impresionează. Bineînțeles, modelele FullHD sunt mult mai accesibile dar s-au cam demodat și producătorii nu prea mai pun accent pe acele modele.

Sony 55XE8096 oferă un sunet puternic și clar, iar pentru o sufragerie modestă poate fi de ajuns un sistem audio de 20 W. O soluție modernă pentru a mări puterea sunetului e un soundbar care poate fi pus în fața televizorului.

Te-ar mai putea interesa