Sony 55XE7077, televizor Smart cu rezoluție 4K

Televizorul Smart Sony 55XE7077 e unul dintre cele mai apreciate modele Smart cu rezoluție 4K, deoarece arată bine, are un preț corect pentru ce oferă și imaginea e una calitativă. Modelul acesta e cel mai mare din serie, dar puteți opta și pentru unul cu diagonală mai mică, că doar sunt aceleași specificații. Chiar dacă nu veți viziona de fiecare dată conținut 4K, unele serii oferă tehnologii de îmbunătățire a conținutului. În acest caz e vorba de X-Reality Pro 4K, dar la alte branduri tehnologia aceasta are o denumire diferită.

Mie îmi plac tare mult televizoarele cu finisaj argintiu sau gri metalizat, deoarece e ceva diferit și parcă e mai modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sony 55XE7077

Sony oferă soluții destul de bune pentru cei pasionați de conținut media, uneori nu e suficientă doar o imagine de calitate, ci și sonorizarea e importantă.  Pe lângă tehnologiile de mai sus menționate, acest model din seria XE7077 are Live Colour, Bass Reflex, DTS, S-Force Front Surround și multe altele. Difuzoarele sunt puternice dar nu și pentru cei care obișnuiesc să seteze un volum mai mare. De aceea, există soundbaruri care sunt soluții compacte și nu foarte costisitoare.

Din câte observa că nu vine cu sistem de operare Android, ci are un software dezvoltat de producător care se mișcă decent și oferă exact ce aveți nevoie. Puteți naviga pe web cu browserul web, deschide diverse aplicații și chiar să vizionați filme online.

Păreri pro și contra

O astfel de serie impresionează prin calitatea video, că doar prezintă tehnologia HDR 4K (mai multă claritate). Dacă aveți deja o consolă pentru jocuri PS4 Pro, atunci nu aveți nici o scuză. Spun asta deoarece se potrivesc perfect alături și televizorul poate fi pus pe perete dacă vreți să puneți consola pe comodă.

Sony 55XE7077 e unul dintre televizoarele mele preferate deoarece oferă exact ce aveți nevoie și prețul e mai mult decât corect. Prezentarea de jos e una generală deoarece e vorba despre întreaga serie XE70, iar voi poate ați și observat că sunt destul de multe subserii.

Te-ar mai putea interesa