Sony 55XE7005, televizor Bravia cu X-Reality PRO 4K

Un televizor Smart cu diagonală generoasă (138,8 cm) e acest Sony 55XE7005 care face parte din seria Bravia XE70. Îmi place cum arată această nouă serie: finisaje elegante, stativul de masă subțire, margini ecran înguste și design slim. Mie îmi place acestă variantă deoarece o consider suficient de mare pentru o sufragerie dar preferințele diferă de la o persoană la alta. Un televizor mai ieftin cu aceleași tehnologii ar fi varianta de 43 inci, dar nici cel de 49 inci nu mi se pare scump. Chiar dacă nu sunteți fan Sony, merită să studiați puțin acest model cu X-Reality PRO 4K (mărește claritatea imaginilor).

Chiar nu trebuie ratată o eventuală promoție, pentru că televizorul e primul gadget care iasă în evidență într-o cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă dețineți o consolă pentru jocuri PS4 Pro, chiar nu aveți nici o scuză să nu luați un televizor de la același brand. Televizoarele performante pot fi folosite ca și monitoare și au o conectivitate foarte bună.

Având în vedere că e vorba de o serie Premium, difuzoarele sunt suficient de puternice iar caracteristicile speciale sunt și ele importante: DTS, Dolby Digital Pulse, Dolby Digital, Sunet Clar+, S-Force Front Surround.

Păreri pro și contra

Claritatea imaginii e constată indiferent că vă uitați la un film, vă jucați un joc, vizionați un post TV sau navigați pe web. Tehnologia Motionflow™ XR 200 Hz joacă un rol foarte important în acest sens, deoarece sunt adăugate frame-uri suplimentare pentru a acțiunea să deruleze fluent. Chiar și tehnologia HDR e foarte importantă dacă vă doriți imagini mai detaliate și luminoase în special când vizionați conținut 4K. Deci nu e de ajuns ca un televizor să aibă doar niște specificații tehnice bune.

Noile televizoare de la acest brand arată ceva mai bine decât generația precedentă și probabil ați observat că sunt mai subțiri. Sony 55XE7005 e doar un exemplu, voi puteți alege oricare alt model din serie deoarece calitatea imaginii e aceeași. Pentru cei care nu sunt convinși că vor face o alegere bună, le-am pus prezentarea de mai jos.

Lasă un comentariu