Sony 55XD8588, televizor de 139cm cu rezoluție 4K

Poate că vă întrebați care e diferența dintre seria XD85 (din care face parte acest Sony 55XD8588) și XD70. În primul rând există o diferență de preț (seria XD85 e ceva mai scumpă) și de funcții întrucât vine cu mai multe funcții la pachet. Mai mult despre funcțiile sale în rândurile ce urmează.
Din start trebuie să vă spun că acest model se adresează celora cu un buget mediu și care vor un produs de calitate. Produsele Sony au fost întotdeauna de calitate, iar modelele Bravia nu fac excepție.

Un model precum acest 55XD8588 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceștia primim un produs de cea mai bună calitate care poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200.

TV-ul din seris XD8588

Caracteristici și facilități

Diagonala e una de 139 centimetri (transformare aproximativă din 55 inci), iar rezoluția e de tip 4K (3840×2160 pixeli). Dacă vă uitați la filme HD și FHD (Full HD) atunci trebuie știut că aparatul vine cu funcția de upscaling. Un cumpărător zice că e mulțumit de această funcție.
Softul din acest model e unul bazat pe Android (de la Google), iar acest lucru presupune că avem suport pentru aplicații și browser avansat (Chrome). Cele mai importante aplicații de care ai nevoie ar fi Chrome, Netflix și Youtube… evident că sunt prezente pe acest model. Dacă vrei și alte app-uri atunci le poți descărca din Play Store, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu jocurile din Play Store pentru a nu bloca televizorul.
Pentru a vedea posturi TV de la cablu te poți folosi de tunerul HD integrat, acesta fiind HD. Iar, în acest fel o să poți vedea posturile la calitate HD.

Păreri pro și contra

Apreciez la modelul acesta panelul (panoul) de calitate, rezoluția și hardware-ul ok (are un procesor numit X1 care face ca imaginile la calitate să fie fluente).

Concluzie

Televizorul Sony 55XD8588 e unul de generație nouă pentru cei care apreciază calitatea. Prețul e ușor mai mare decât la alte branduri, dar vă asigur că merită fiecare bănuț.
Se poate considera ca acest model e un upgrade al 55XD8577, iar din această cauză am pus alături acest model seria XD 8577.

Te-ar mai putea interesa