Sony 55X8505, televizor KDL-55X850 Smart 3D 4K

Televizoarele Smart 3D 4K sunt cele mai populare la ora asta și nu sunt mulți producători care oferă astfel de modele la prețuri bune. Sony 55X8505 e un astfel de LED și nu e unul chiar mic, e de 139 cm dar există și unul mai mare – 164 cm (din aceeași serie). Din numele său reiese și seria care nu e una oarecare și nu oferă soluții mici, ci doar cele 2 menționate anterior. Sincer, nu prea văd rostul unei imagini 4K pe un televizor așa mic. Pentru cei care nu știu, e ca și cum ați pune 4 imagini FullHD deci claritatea și detalii sunt pe măsură. E perfect pentru a viziona filmul, serialul sau meciul de fotbal preferat. Poate fi folosit și pentru altele având în vedere că e un televizor Smart.

Chiar dacă pare a fi scump, e la promoție și  bine să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED cu tehnologie de conversie 2D-3D care a fost lansat anul acesta. Cu siguranță era ceva mai ieftin dacă nu avea acea tehnologie de imagine dar poate că vreți să vă impresionați familia ori prietenii cu el. Sistemul audio incorporat e impresionant și nu e nevoie de boxe externe (doar un home cinema poate fi superior).

Pe partea de imagine are următoarele: aspect 16 pe 9, imagine 4K, luminozitate bună, 200 Hz, X-Reality PRO etc. Are porturi destule iar o alternativă la mufa LAN e tehnologia wireless (dacă vă gândiți să vă conectați la internet). E nevoie de multe porturi HDMI și USB că doar nu e un televizor oarecare și poate doriți să conectați diverse la acesta. O mare parte din caracteristicile sale speciale se datorează faptului că e un televizor Smart.

Plusuri: tehnologie 3D, 200 Hz, imagine 4K, multe porturi, are o interfață ușor de folosit, funcțiile speciale și vine cu ochelari 3D incluși.
Minusuri: nu e accesibil.

Sony 55X8505 nu e cel mai performant televizor de pe piață însă e unul dintre puținele televizoare cu imagine 4K. Clipul de jos poate vă va fi de folos pentru în cazul în care nu știți cum arată ori cam cât de mare e. Totuși, există serii care arată cam ca și asta doar că au o rată de refresh mai mare și imagine FullHD. Nu e nevoie de un refresh foarte mare dar e bine să fie de cel puțin 200Hz la un televizor mare și 100 Hz la un televizor mic.

Te-ar mai putea interesa