Sony 55W955, televizor KDL Smart 3D de 139 cm

Televizorul LED 3D Sony 55W955 e un model bun și poate fi găsit sub numele KDL-55W955, dar e bine de știut că e vorba de același model. Nu e singurul model al acestei serii, mai există și o variantă mai mare – 164 cm. Din poza de jos se poate observa cum arată dar și la final am pus o prezentare video cu un așa televizor. Televizoarele inteligente sunt bune pentru că incorporează multe tehnologii și dotări, astfel nu mai e nevoie de atâtea periferice. Poate pe viitor vom vedea televizoare și cu consolă de jocuri incorporată ori cu Android. Există media playere cu Android însă nu sunt perfectă pentru pasionații de jocuri.

Alături de aceasta veți primi și o telecomandă specială care va ușura utilizarea sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Are un sistem audio de tip Down Firing, difuzoare de 10W, DTS, S-Master și alte caracteristici speciale. Pe partea de imagine are o rezoluție FullHD, refresh de 400Hz, 24p True Cinema, Face Area Detection și multe altele. Nu voi face o listă cu ele deoarece sunt multe și sunt foarte bune.

Are tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S/S2 și nu cred că există altul mai bun.  Playerul integrat poate fi folosit pentru redarea de fișiere media doar dacă aveți și o memorie USB. Accesoriile incluse sunt corespunzătoare pentru un televizor inteligent: ochelari 3D, telecomandă clasică și telecomandă Smart. Are multe HDMI-uri și USB-uri pentru ca voi să puteți conecta diverse periferice. Caracteristicile speciale sunt: Skype (e nevoie de cameră web), WiFi Direct, wireless, DLNA, înregistrare USB, control parental, MHL, teletext etc

Plusuri: are MHL, design elegant, performanțe bune, tehnologie utile (în special cea 3D), multe porturi utile și puteți alege și o versiune amai mare.
Minusuri: poate doar prețul.

Sony 55W955 e o alegere mai mult decât decentă și care merită încercată deoarece nu există filme 4K pentru acele tipuri de televizoare, claritatea imaginii e superioară și caracteristicile speciale sunt suficiente (mă refer la cele Smart). E vorba de seria W9 care e una dintre cele mai populare și mai căutate de cei care vor ceva cu totul special.

Te-ar mai putea interesa