Sony 55W815, TV KDL-55W815 139cm

Televizorul Sony KDL-55W815 e unul care vine din generația anului 2014, iar caracteristicile care te-ar face să-l cumperi sunt faptul că-i smart, suportul 3D și triplul tuner digital. E unul dintre cele mai bune televizoare ale momentului, dar deoarece vine cu multe setări probabil că o să-i dea pe unii peste cap. Din cauza acestui lucru mulți îl setează greșit și obțin o imagine de calitate proastă.
Se adresează celora care vor un televizor cu multe dotări utile și care oferă o imagine de calitate superioară.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand de renume și cu multe facilități interesante.

TV-ul
TV-ul

Ca niște caracteristici care te-ar interesa ar fi ecranul mare cu diagonală de 139 centimetri și rezoluție 1920×1080 pixeli, softul smart, portul wireless integrat, refresh-ul bun (vorbim despre Motionflow XR 600) și consumul mic de curent de 61 W.
În trecut dacă ți-ai fi luat o plasmă de peste un metru atunci ai fi avut un televizor cu un consum foarte mare de curent, dar acum cu apariția unor televizoare precum acest LED o să ai parte de cea mai bună imagine cu un consum mic de curent.

Ca plusuri aș menționa aspectul exterior, existența unui tuner triplu (DVB T, C și S; cel T nu o să vă ajute deoarece în România nu există televiziune digitală terestră, încă) și greutatea nu prea mare.
Printre minusuri aș menționa lipsa sistemului de operare Android (din păcate nu există televizoare cu acest OS, încă) și că nu e 4K.

Concluzia mea legată de acest aparat e că își merită banii, nu pentru că e Sony, ci datorită faptului că are implementate facilități utile. iar, dacă vrei să-l folosești pentru a vorbi pe Skype atunci acest lucru e posibil prin prisma faptului că e Skype Ready.
Deoarece am văzut că unii zic că nu e un televizor bun și că nu oferă imagini clare m-am gândit să pun alături un clip care contrazice acest lucru. Din clipul de alături poți vedea că televizorul e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa