Sony 55W805, televizor Smart KDL 3D de 139 cm

Televizorul Sony 55W805 e un LED cu tehnologie 3D, funcții Smart și cu o diagonală pe măsură – 55 inci. Acest aspect poate fi observat din numele său și vă puteți face o idee despre cum arată acesta. Toate modelele seriei W805 arată așa dar prețurile diferă în funcție de diagonală. Oricum, un televizor mai mare oferă o experiență mai bună și e bine să faceți o astfel de alegere dacă e vorba de o cameră mare. Toate televizoarele acestui brand sunt elegante în special dacă e vorba de gama 2014. E bine să alegeți ceva nou deoarece vine cu îmbunătățiri pe partea de sunet, imagine dar și software.

Un televizor Smart ca și acesta e perfect pentru cei ce vor mai multă funcționalitate de la un televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Acesta prezintă tehnologii de imagine bune dar și caracteristici de imagine superioare. Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W, sistem audio Bass Reflex și altele. Oricum are cele mai bune tehnologii de la ora actuală de aceea nu le voi mai menționa. Însă, X-Reality PROși 400 Hz sunt cam cele mai importante când vine vorba de imagine.

Pe partea de dotări are player integrat, tuner TV performant, wireless, LAN, HDMI-uri, USBuri etc. În pachet sunt prezenți telecomanda și cele 4 perechi de ochelari 3D. Chiar dacă e un TV 3D, puteți să-l folosiți ca oricare altul (cu imagine 2D). funcțiile Smart sunt multe și sunt prezente pe toate modelele W805: oglindire prin NFC (smartphone), TV Side View, Skype Ready (e nevoie de o cameră web), aplicații, DLNA, ceas, Bravia Sync, control parental, redare prin USB, PAP etc. Multe dintre acestea le găsiți și pe alte serii.

Plusuri: oferă redare/înregistrare USB, design plăcut, tehnologie 3D, 400 Hz (oferă o imagine destul de clară și natirală), sunet clar, ochelari 3D incluși etc.
Minusuri: nu e 4K.

Cu siguranță, Sony 55W805 nu e cel mai performant model de pe piață dar nici nu cred că aveți nevoie de mai mult ținând cont de caracteristicile sale speciale. Clipul de jos e destul de interesant pentru cei ce nu au mai văzut un așa televizor sau această serie.

Lasă un comentariu