Sony 55HX850

Televizorul LED 3D Sony 55HX850 e un Smart TV de ultimă generație și cu diagonală de 140 cm. Se observă, atât din poze cât și din clip, design-ul unic al seriei HX850. Bineînțeles vine cu toate caracteristicile standarde pentru un Smart TV: conversie 2D-3D, aplicații, internet, tehnologii wirelss, imagine clară și sonorizare excelentă. Un model de 140 cm sau 55 inci e ideal pentru sufragerii dar și dormitoare însă trebuie să fie spațioase. Dacă nu vi-l permiteți mai există varianta de 46 inci care are o funcționalitate similară, pe scurt, doar diagonala diferă. Un astfel de KDL-55HX850 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Ecranul LED de 55 inci e unul superb și se datorează rezoluției dar și tehnologiilor. Unghiurile sunt chiar și de 178 de grade ca la cele IPS iar contrastul dinamic e impresionant. Cât despre sunet, vine cu multe tehnologii dar și cu 3 difuzoare de 10W fiecare. Tunerul TV DVB-T/C e unul care vă permite vizionarea de posturi TV în formal 720p. Playerul multimedia integrat vine cu funcție de înregistrare USB dar și browser media.

La capitolul conectivitate are LAN, WLAN, USB (două porturi), Scart, HDMI (patru porturi), VGA, PCMCIA, ieșire audio etc. Acestea sunt foarte importante în special că tehnologia WLAN e însoțită de cea DLNA care vă permite să vizionați fișiere media de pe smartphone/laptop/tabletă direct pe TV. Orice Smart TV are propriile sale caracteristici speciale și spun asta pentru că în funcție de producător, ele pot să difere. Consumul de energie e de 93W și e numai bun pentru un LED de dimensiuni mari. Sony 55HX850 e un tv reușit din toate punctele de vedere și chiar dacă nu are interacțiune, 4 perechi de ochelari incluși (ci doar 2 perechi) sau Ambilight, e unul reușit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ochelari 3D incluși, senzor de lumină inteligent, browser media, înregistrare USB HDD (dacă doriți să registrați un meci sau o emisiune), imagine clară, sunet clar și puternic.

Minusuri: preț piperat.

Concluzie

Acest Sony 55HX850 e probabil cel mai performant model Sony și vă recomand să-l puneți pe un mobilier mai lat și jos. Spun asta pentru că suportul său arată destul de bine (are o formă unică), motiv pentru care nu ar așa de bine pe un perete. O prezentare a sa poate fi viziona în clipul de jos și se poate observa că seria HX850 vine și în alte mărimi:

Te-ar mai putea interesa