Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 55AF9, televizor Smart OLED cu imagine 4K

Sony 55AF9 arată mult diferit față de alte televizoare însă anul trecut a mai fost o serie similară cu aceasta, doar că nu a impresionat la fel de mult ca aceasta. În primul rând discutăm de un ecran de tip OLED care oferă o imaginea naturală și nu cred că există un alt panou care s-ar putea compara, motiv pentru care și prețul e ceva mai mare. Vedem un design interesant care îmi amintește de ramele foto, doar că acesta are o diagonală de 55 inci. Majoritatea hardware-ului e integrat în stativul pentru masă și chiar e nevoie de o masă generoasă, după cum se vede și din poza de jos.

Probabil că are un preț cam mare pentru o așa de diagonală, însă veți vedea că nu precum alte televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gama 2018 de televizoare a depășit limitele pentru că imaginea e tot mai naturală și televizoarele OLED au devenit puțin mai accesibile. Totuși, acum vedem ceva mai multe caracteristici speciale care sunt utile și mă refer în special la cele de pe partea de sunet.

Mulți producători nu investesc mult în sistemul audio pentru că se gândesc că vor alege un soundbar, însă sunt utilizatori care preferă designul minimalist.

Păreri pro și contra

Designul e unul modern pentru că e vorba de seria Master și nu există o altă serie de la un alt brand care s-ar compara cu aceasta. Tehnologia de imagine OLED nu are concurență, astfel că împreună cu sistemul audio 3.2 va oferi un divertisment de calitate. Ca multe alte serii și aceasta vine cu: procesor de imagine foarte bun – X1 ultimate, tehnologie de ajustare a rezoluției în funcție de obiectele prezente în acea imagine, contrastului și texturile sunt îmbunătățite cu Pixel Contrast Booster, culori mult mai vii cu Triluminos, un sistem audio Acoustic Surface Audio+ cu două subwoofere și o mulțime de difuzoare.

Sony 55AF9 oferă un sunet ceva mai natural și se crează impresia că sunetul iasă din ecran. Se adresează celor care ar fi optat pentru un soundbar dar nu le place cum ar arăta pe masă lângă televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu