Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 55AF8, televizor OLED cu Android 7.0 Nougat

Sony 55AF8 e un model ieftin în comparație cu varianta mai mare de 65 inci și specificațiile sunt aceleași indiferent pentru care alegeți. Tehnologia de imagine OLED e cea mai avansată pentru că oferă cea mai naturală imagine – negru profund, cadre luminoase și culori bogate. E bine să vedeți în realitate un astfel de panou pentru a vă face o idee, dar sunt și alternative care doresc să îl copieze (LED-uri cu tehnologii avansate). Un astfel de televizor e o alegere inspirată deoarece nu veți mai simți nevoia să-l schimbați, dar și bugetul trebuie să fie mare.

Prețul e justificat de tipul panoului, dar să nu uităm nici de sistemul audio avansat cu tehnologie Acoustic Surface care face ca sunetul să iasă direct din ecran și nu din spatele sau partea de jos a televizorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Seria AF8 e una de top însă nu oricine și-o permite, iar un sistem audio ca acesta nu-l veți găsi pe televizoarele altor branduri. Trebuie să țineți cont și de acest aspect dacă nu aveți de gând să luați un sistem audio ori poate vă place stilul minimalist.

Are un sistem audio puternic de tip 2.1 – 50 W, care crează o sonorizare interesantă deoarece aveți efectul surround și parcă sunetul iasă din față. Lista de tehnologii de imagine e foarte lungă și nu sunt multe televizoare care au atâtea.

Păreri pro și contra

Sony oferă cele mai bune ecrane de pe piață deoarece vine cu tehnologii proprii iar una dintre acestea e Trilluminos (culori bogate). E destul de greu să faci deosebiri între două OLED-uri de la branduri diferite, dar e mai ușor să compari un OLED cu un LED. Pe acesta găsim unul dintre cele mia bune sistem de operare de pe piață, însă nu e ca și cel de pe telefoane, ci e adaptat pentru televizoare.

Sony 55AF8 arată foarte bine și acel picior de masă mai că nici nu iasă în evidență, iar dacă nu vă place sau nu aveți o comodă suficient de mare, acesta e proiectat și pentru a fi pus pe perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu