Sony 50W815, Smart TV KDL-50W815 de 127 cm

Televizorul LED Sony 50W815 e un model Smart al generației noi – W8. Toate modelele W8 arată cam la fel însă caracteristicile speciale diferă, de aceea există și diferențe de preț. Acesta e un model destul de mare dar nu spun că nu vor fi modele și mai mari. Cred că o diagonală de 127 cm e mai mult decât suficient pentru o sufragerie, iar pentru cei care nu au mult spațiu pe masa TV, pot alege să-l pună pe un perete. Și așa designul său dă impresia că ecranul plutește (rame înguste) și suport subțire. Cam toate modelel recent lansate arată așa și mă refer strict la cele W8.

Prețul său e unul bun deoarece e vorba de un model cu rată de refresh de 500Hz, caracteristici Smart și design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

KDL-50W815 e un televizor ce a fost lansat anul acesta și de aceea caracteristicile generale sunt corespunzătoare. Pe partea de sunet are un sistem de tip Down Firing, difuzoare stereo de 8 W fiecare și multe altele. Pe partea de imagine are o rezoluție 1080p, X-Reality PRO, 600 Hz și multe tehnologii avansate. Nu enumăr toate acele tehnologii deoarece toate îmbunătățesc imaginea și se găsesc și pe alte televizoare W8.

E dotat cu un tuner TV decent – DVB-T/T2/C/S/S2, wireless, LAN, două USBuri, patru HDMIuri și alte porturi. Porturile anterior menționate sunt cele mai importante. Televizoarele Smart aduc mai multe porturi și dar și caracteristici speciale. Acele caracteristici sunt următoarele: Skype Ready (are nevoie de cameră web), WiFi Direct, Sony Entertainment Network (magazin online), Screen Mirroring (puteți vedea același lucru ce aveți și pe telefon),  TV SideView, DLNA, MHL etc.

KDL50W815 are MHL și cu aceasta puteți folosi telefonul ca și un media player extern (nu e nevoie de un HDMI, ci doar de un cablu de date USB).

Plusuri: claritatea sunetului și a imaginii, funcțiile speciale, tehnologia 3D (convertește imaginea 2D în 3D), MHL, vine cu ochelari 3D etc.
Minusuri: nu se adresează oricui (prețul).

Sony 50W815 e doar un model al seriei W815 sau generației W8, deci veți găsi modele mai accesibile cu refresh mai bine dar în general au caracteristici bune. Jos am pus o prezentare generală a acestei generații și cred că vă va fi de folos în alegerea modelului ideal sau potrivit pentru voi.

Te-ar mai putea interesa

12 comentarii la „Sony 50W815, Smart TV KDL-50W815 de 127 cm”

  1. Buna ziua.Intre modelul Sony 50w815,Samsung 55f6400 si 46f700 ce imi recomandati?mentionez ca bugetul alocat este de maxim 4500,iar aceste 3 s-ar incadra.Sau aveti alte recomandari?Multumesc

  2. Multumesc pt timpul acordat si raspuns.Pe mine ma intereseaza sa aibe culori cat mai naturale,un lag mic,pt jocuri ps4 si un 3d bun.Partea de smart nu ma intereseaza.

  3. Ideea e să cumpărați de la un magazin de încredere așa încât să nu luați țeapă. La magazinul de care ziceți transportul costă 82 de lei și nu prea am încredere în acel magazin. Cel mai ieftin acum e aici.

  4. Multumesc pt sfat,am sa tin cont de el.Intre 55f6400 si 50w815,lasand la o parte ca primul depaseste bugetul,care il recomandati?merita acea diferenta de bani de 500 ron?

  5. Cred că ar fi mai bun modelul Sony 50w815 deoarece are Motionflow XR 600 Hz, pe când modelul Samsung are Clear Motion Rate 200 Hz. Asta ajută la o imagine mai cursivă. De aceea diferența de 500 lei nu o merită. Poate doar dacă vreți neaparat ceva de 55 inci.
    Nu trebuie neglijată diferența de preț dintre cele două televizoare deoarece e considerabilă și de aceea eu aș merge pe cel mai ieftin – Sony.

    Acel Samsung are un preț superior deoarece are ecran mai mare, însă eu zic că 50 inci (cât are w815) e mai mult decât suficient.

Comentariile sunt închise.