Sony 50W706B, televizor Smart KDL de 126 cm

Televizorul Sony 50W706B e o alegere bună pentru cei ce au o cameră mai bine iluminată. Spun asta deoarece există un televizor Smart similar doar că e pe negru și nu argintiu (e vorba de seria W705). Acesta e numit și KDL-50W706B, dar voi trebuie să știți că e vorba de același televizor deci prețul trebuie să fie identic. Îmi place pe argintiu deoarece designul iasă mai bine în evidență și culoarea neagră nu mai e așa de special. Cu trecerea timpului, rama televizoarele e tot mai îngustă, motiv pentru care culoarea nu mai are așa de mare importanță. Totuși, suportul televizorul diferă de la o serie la alta ori de la un brand la altul.

Prețul e destul de bun chiar dacă e puțin cam mare pentru un televizor de 50 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TVul
TVul

Caracteristicile tehnice sunt aceleași ca și la varianta pe negru, iar în cazul în care nu o știți vă voi face o mică prezentare. Pe partea de sunet are Down Firing, difuzoare puternice, S-Master, S-Force, Sound Booster, Dolby etc. Din numele său reiese că are o diagonală de 126 cm, iar imaginea e 1080p. Doar televizoarele mai scumpe au imagine 4K dar ce sens are cât timp nu există filme și console care să redea perfect acea calitate video.

O imagine FullHD mi se pare satisfăcător deoarece nu stați și vă uitați la filme de la o distanță mică. O altă caracteristică importantă e rata de refresh – 400 Hz, care cred că e suficient de mare. Are destul HDMI-uri, USBuri, wireless, LAN etc. Un televizor obișnuit nu avea atâtea ci un număr ceva mai redus.

Caracteristicile speciale sunt importante când vine vorba de televizoare Smart: modul hotel, browser web, DLNA, Bravia Sync, WiFi Direct și mai sunt câteva.

Plusuri: arată bine, imaginea e clară, sunetul e puternic, toate acele caracteristici speciale și fiabilitatea.
Minusuri: nu prea are.

Poate că acest Sony 50W706B vi se pare prea scump, ei bine puteți alege variante și mai mici (80 sau 107 cm ale altor serii similare – W705). Cu siguranță, veți găsi modelul care vi se potrivește vouă și care să fie exact în bugetul alocat. Puteți alege ratele fixe dacă aveți nevoie neapărat de unul și nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa