Sony 50W705, televizor Smart KDL de 126 cm

Televizor Sony 50W705 e numit și KDL-50W705 iar din numele său reiese că e nou, face parte din seria W705 și că are o diagonală mare. Îmi place cum arată seria W7 și cu siguranță acesta nu e singurul. Am văzut modele cu ecrane mai mici – 80 și 107 cm, ambele prezintă cam aceleași dotări, doar ecranul diferă. Cred că brandul îl recomandă și spun asta deoarece are o experiență îndelungată în acest domeniu și deci nu puteți pune la îndoială performanțele televizoarelor. Chiar și fiabilitatea e un punct forte al acestor televizoare iar dacă vreți ceva pentru mai mulți ani, alegeți ca atare. Nu cred că vom apărea cine știe ce televizoare în perioada următoare care să fie mai bune ca și cele prezente.

Bineînțeles, există televizoarele 4K, dar acelea încă sunt scumpe și puțin și le permit. Acesta are un preț bun și pentru că nu are tehnologie 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Face partea din gama 2014 deci vă puteți aștepta la o imagine reală și la o sonorizare excelentă. Are un sistem audio performant, tehnologii de imagine și sunt bune, 400 Hz, imagine 1080p și multe altele. NU fac o listă întreaga cu ele deoarece mi se par excelente și binevenite.

Are un tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S/S2, player multimedia incorporat, wireless, două USBuri, 4 HDMIuri și altele. Acestea sunt cele mai importante dotări și care le veți folosi cel mai des. Majoritatea caracteristicilor speciale se datorează tehnologiei Smart: Skype (e nevoie de o cameră web), AllShare, browser web, Bravia Sync, DLNA etc. Multe dintre acestea le regăsii pe alte televizoare inteligente și probabil că nici nu le veți prea folosi. Puteți alege și un televizor simplu și să-l conectați la un laptop, de exemplu.

Plusuri: claritatea imaginii, sunet puternic, toate acele funcții Smart, numărul mare de porturi, 400 Hz și designul.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă vă interesează calitatea și funcționalitatea, optați pentru un Sony 50W705 și nu veți regreta alegerea făcută. Jos am pus un clip cu o prezentare a unor televizoare similare pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa