Sony 49XF9005, model Bravia cu Android

Pentru persoanele în căutarea unui televizor premium util pentru divertisment din multiple surse recomand acest model Sony 49XF9005. E un televizor din 2018 cu soft Android și rezoluție 4K. Eu zic că la o diagonală de 49 inci (123 cm) această rezoluție e numai bună.
Caracterul premium al acestui televizor e unul care reiese din aspect cât și funcționalitate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model care se comportă formidabil dacă vreți să intrați pe net ori să vedeți filme de pe Netflix. Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat pe negru care poate fi montat pe un suport 200×200.


Pro

Televizorul acesta Sony 49XF9005 are un ecran foarte bun, fiind unul cu diagonală de 123 centimetri, rezoluție 4K și numeroase caracteristici superioare de imagine. Panelul evident că e unul cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade.
Pentru vizionarea posturilor la calitate HD acest aparat are tuner digital triplu DVB T2/C/S2.
Imaginile for fi fluente și datorită procesorului X1 Extreme care e unul pentru realism excepțional.
Modelul de față are software avansat și stabil, fiind vorba despre Android versiunea 7. Având acest sistem avem acces la o paletă largă de aplicații și jocuri.
Sunetul e și el bun deoarece vorbim despre suport pentru dts și diverse caracteristici superioare de sunet (are inclusiv subwoofer out).

Contra

Modelul KD49XF9005BAEP are un preț ușor piperat, dar primiți un televizor de la un brand premium. Imaginea o să fie una de calitate superioară, la acest lucru contribuind și panoul trilluminos.

Concluzie

Dacă vrei să savurezi un meci ori un serial la cea mai bună calitate atunci acest televizor ar fi recomandarea mea. Pe piață există și alte modele de 49 inci, dar acesta se evidențiază prin faptul că are o imagine mai bună, sistem de operare Android (oferă acces la mult mai multe aplicații și jocuri față de webOS sau Tizen) și control simplu.
Precum alte modele și acesta poate fi montat pe perete folosind un suport Vesa 200×200, iar în acest fel nu mai e nevoie de o comodă TV.

Te-ar mai putea interesa