Sony 49XF8577, model de 123 cm cu Android

Sony 49XF8577 e un televizor al anului 2018 care nu doar are o imagine de calitate superioară, ci are și un software avansat – Android 7. Vor spune unii că nu e cea mai nouă versiune de Android, iar opinia mea e că unii producători preferă o variantă stabilă.

Modelul acesta de Bravia are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și incorporează o cantitate mare de componente utile… dacă putem spune așa.


Pro

Modelul Sony 49XF8577 e unul care face parte din seria XF85, și din această cauză avem parte de un afișaj triluminos și procesor X1. Sunt cele mai noi lucruri de la Sony.
Pentru ca imaginea să fie una de calitate acest televizor nu are doar 4K, ci are și HDR. Această ultimă caracteristică face ca televizorul să afișeze culori cât mai aproape de realitate.
Dacă alte modele nu mai înglobează DTS… trebuie știut că televizorul de față e unul care are o mulțime de caracteristici speciale pe partea de audio.
Tunerul digital din acest televizor e unul triplu de tipul DVB-T2/S2/C. Acest fel de tuner e util pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acolo unde există posibilitate.
La capitolul conexiuni stă bine deoarece are 4xHDMI, 3xUSB, bluetooth și conexiuni de rețea (LAN și wireless).
Dacă vreți să întrebați cum merge Netflix, atunci trebuie să spun că nu doar merge excelent, ci e un televizor recomandat de Netflix.
Nu vă va mai trebui dispozitiv separat pentru Chromecast deoarece acesta are așa ceva integrat.

Contra

Singurul aspect negativ ar fi faptul că acest televizor e unul care putea să aibă Android 8 ori 9… dar poate că în timp va fi disponibil un update de software… sau nu.

Concluzii

Pentru cei interesați de un TV premium recomand acest model care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Produsele celora de la Sony au fost dintotdeauna premium din perspectiva aspectului și funcționalității.

Te-ar mai putea interesa