Sony 49XF7077, model smart cu HDR

Sony 49XF7077 e un televizor de 49 inci (123cm) al anului acesta care se recomandă prin imaginea de calitate și un soft ok. Comparativ cu generațiile anterioare are facilități precum HDR, rezoluție 4K și un software avansat.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că arată bine și că se va integra perfect în livingul dvs. În cazul montării pe perete se poate utiliza un suport compatibil Vesa 200×200.


Avantaje

Pe partea de imagine acest Sony 49XF7077 e dotat cu un ecran de 123 centimetri, iar din această cauză o rezoluție precum cea 4K e perfectă. Pentru o imagine și mai clară acest aparat dispune de facilitatea HDR.
Sunetul e și el de calitate, iar despre dts trebuie știut că are așa ceva integrat. Acest lucru e util pentru cei interesați în a viziona fișiere mkv luate de pe net. Alții se uită la astfel de filme și nu știu de ce nu merge sunetul… tocmai pentru că unele TV-uri nu au dts. Acesta având dts o să ai sunet la vizionarea acestui fel de fișier.
Vine cu o mulțime de porturi printre care aș aminti 3 porturi HDMI, tot atâtea USB-uri, slot card CI+, wireless și LAN.
Consumul energetic e destul de mic deoarece vorbim despre 73W, fiind pe jumătate cât la modele cu LCD.
Softul e bazat pe Linux și are browser web, precum și aplicații diverse (Netflix, Youtube).

Dezavantaje

Singurul dezavantaj ar fi că rama nu e neagră, dar acest lucru e mai mult o chestiune de gust. Partea bună a unei rame argintii e faptul că se va asorta cu orice culoare ar avea mobila ori peretele.

Concluzii

Un televizor modern, dar care arată și bine e acest Sony 49XF7077. Imaginea e una deosebită precum la oricare alt Sony, iar cursivitatea e dată și de Motionflow XR 400Hz.
Cu un astfel de aparat puteți urmări divertisment din orice sursă. Pentru posturi TV la calitate HD are tuner digital triplu DVB C/T2/S2.

Te-ar mai putea interesa