Sony 49XE7077, model Bravia smart de 123cm

Sony 49XE7077 e un televizor Bravia cu soft ok și cu o mulțime de facilități integrate. Aș menționa rezoluția 4K, HDR, tunerul triplu, porturile de rețea și softul ok (cu browser și diferite aplicații bazate pe Opera TV Store).
Un TV precum acest Sony Bravia 49XE7077 e pentru cei cu un buget mediu, dar care vor un aparat cu care să vadă divertiment din multiple surse. Nu oricine își cumpără un televizor precum acesta, dar cu un model precum acesta intri în clubul select Sony.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent, poate fi pus pe perete și oferă posibilitatea de a viziona conținut din mai mult surse.
Nu știu dacă se poate vedea din imaginea alăturată, dar acest model e unul argintiu cu o ramă subțire.

Sony 55XE7005

Caracteristici

Modelul 49XE7077 e unul avansat tehnologic și integrează un hardware capabil în a rula orice film la calitate maximă.
Hardware-ul e unul susținut de software-ul la zi și capabil. Chiar dacă nu e vorba despre Android, are Opera TV care e un soft ok întâlnit pe o mulțime de televizoare de bază.
Ecranul televizorului e unul de 49 inci (123 centimetri) și are o rezoluție 3840×2160 pixeli. În ciuda acestui fapt consumul de curent nu e mare întrucât vorbim despre 120W.

Avantaje

Principalele avantaje ale acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, imaginea de calitate, posibilitatea montării pe perete (dispune de compatibilitate Vesa 200×200), posibilitatea conectării la net și tunerul digital triplu. Dacă e să menționez conectica (inclusiv porturile) atunci trebuie să vă spun că vorba despre o multitudine de porturi cum ar fi 3 HDMI-uri, 3 USB-uri și altele.
Are și câteva dezavantaje cum ar fi faptul că nu are sistem Android și Motionflow XR cu mai mulți Hz.

Concluzii

Pentru persoanele interesate de un televizor al anului acesta care să aibă integrate o mulțime de facilități utile recomand acest model.
Din clipul de alături poți vedea că acest model se prezintă bine din punct de vedere vizual, făcând parte din seria XE70.

Te-ar mai putea interesa