Sony 49XE7005, televizor smart de 123cm

Sony 49XE7005 e un televizor smart cu ecran de 49 inci (aproximativ 123 centimetri) care are o rezoluție 4K și multiple tehnologii de îmbunătățire a imaginii.
E un televizor pentru persoane interesate în a vedea conținut din diverse surse la cea mai bună calitate disponibilă. Este numai bun pentru un cinema acasă cu care să vedeți seriale și emisiuni diverse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un televizor care are integrate cele mai utile tehnologii. Din imaginea de alături puteți vedea că are un aspect minimal și în același timp clasic Sony.


Caracteristici

Televizorul XE7005 e unul al anului 2017 cu soft inteligent (care are browser și diverse aplicații). Softul e unul de bază pentru cei interesați să fie conectați la „rețea”. Software-ul e unul ok întrucât are browser (destul de avansat) și aplicații pentru servicii web uzuale (Youtube și altele).
E un model compatibil Vesa 200×200, adică poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport TV.
Consumul de curent nu e prea mare, fiind vorba despre 120W. Acest consum e unul redus întrucât vine cu ecran LED.
Pentru a urmări posturi TV la calitate HD acest model vine cu tuner digital triplu (DVB C/T2/S2).

Avantaje și dezavantaje

Apreciez la acest model că are soft inteligent, porturi de rețea, un design plăcut, tuner digital și o imagine de foarte bună calitate.

Singurul minus ar fi că nu are Android, ci are un soft bazat pe Opera TV. Acest soft vine cu un store din care pot fi descărcate diverse aplicații.

Concluzii

În cazul în care sunteți interesați de un televizor premium cu care să puteți urmări conținut din diverse surse vă recomand acest 49XE7005. Puteți vedea conținut (pagini web, filme etc) de pe net, cablu, transmisii terestre, transmisii prin satelit, de pe memorii USB sau playere diverse.
Am pus alături și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Precum e menționat și în clip e vorba despre un model elementar, acest lucru văzându-se și în preț.

Te-ar mai putea interesa