Sony 49X8505, TV Bravia KD-49X8505

Dacă ești interesat de un televizor 4K de la Sony atunci trebuie să te orientezi înspre Sony 49X8505 deoarece are rezoluție 3840×2160, tuner capabil și un soft foarte avansat (cu browser și toate cele). Astfel de televizoare foarte avansate se adresează în principal celora care vor să se bucure de o imagine foarte bună și de facilități premium (cum e Skype-ul integrat).

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun de la Sony (cu toții știm cât de bună e aparatura marca Sony).
Alături am pus și o poză cu acest televizor de 123 centimetri, iar dacă te interesează mai multe detalii legate de el atunci poți să te uiți la clipul de la final.

Televizorul
Televizorul

Nu putem da seama că e un televizor foarte bun numai prin faptul că are multă tehnologie utilă incorporată în el. Putem începe cu ecranul superb care are peste un metru (49 inci), iar rezoluția sa e mult mai bună decât Full HD. Softul său integrat e unul foarte avansat și te va ajuta să navighezi pe net ori pe diverse rețele de socializare atunci când sunt pauze publicitare.

Avantajele în a cumpăra un astfel de televizor sunt aspectul său, imaginea foarte calitativă (la care contribuie afișajul triluminos și rezoluția mare), sunetul bun și refresh-ul decent de 200Hz (e Motionflow XR). Adevărul e că utilitatea 4K e discutabilă întrucât în momentul de față sunt prea puțin filme la această calitate.
Contra achiziției poate că ar fi că nu are Android pe post de OS, dar oricum e un soft destul de avantaj și simplu.

De final pot spune despre acest Bravia KD-49X8505 că e perfect pentru cineva cu un buget peste medie. Vine cu niște facilități care nu le vei întâlni la alte branduri, dar nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut mai mulți Hz deoarece aceștia garantează o imagine foarte fluentă.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă televizoarele din seria X85 a celor de la Sony.

Te-ar mai putea interesa