Sony 49WE755, televizor cu Youtube și Netflix

Dacă vrei un televizor cu diagonală mare și suport pentru Netflix atunci îl găsești în prezența televizorului Sony 49WE755. E un TV cu afișaj triluminos și multă tehnologie la pachet (software și hardware). Observ că se revine pe rezoluție Full HD (lucru întâlnit chiar și la Samsung) întrucât prea puțini se uită la filme 4K sau au abonament Netflix cu 4K. (Adevărul e că în multe țări Internetul e slab și nu suportă streaming 4K; în România netul e foarte rapid.)
Un model precum acesta se adresează persoanelor interesate să vadă filme la cea mai bună calitate, indiferent de sursă.

Modelul WE755 de 49 inci are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate fi utilizat la filme de pe net, posturi TV calitate HD și posturi standard.


Avantaje

Televizoarele din ziua de azi au avansat foarte mult, iar din această cauză telecomenzile au avansat cu ele. Dacă te uiți la telecomanda lui 49we755 atunci vezi că e vorba despre una foarte ușor de folosit și care are scurtături (butoane dedicate) pentru Youtube și Netflix.
Ecranul e unul foarte mare de 49 inci (circa 123 centimetri), iar din această cauză putem să vedem totul foarte clar și fără vreo pierdere de detaliu. Eu zic că se va integra perfect în sufrageria dvs, iar pentru montarea sa pe perete trebuie știut că se poate utiliza un suport TV tip Vesa 200×200.
Softul e unul simplu bazat pe Opera Apps, fiind disponibile diverse aplicații și browser.
Are și multe caracteristici speciale care îmbunătățesc imaginea software sau hardware, iar acestea sunt HDR, afișajul Triluminos ș X-Reality Pro. Mai are și un refresh software de 400 Hz (Motionflow XR), cel hardware fiind de 50 Hz.

Concluzie

Pentru cei interesați în a viziona un film la o calitate superioară recomand acest televizor de la Sony. Nu doar arată premium, ci și e.
Dacă vreți să vă uitați la diverse filme de pe stream atunci se poate folosi conexiunea wi-fi ori cea LAN pentru conectarea la net.

Te-ar mai putea interesa