Sony 49WE660, TV FHD cu soft smart

Sony 49we660 e un televizor de 49 inci pentru cei interesați de o soluție nu prea scumpă cu care să se uite la filme din multiple surse (net, cablu, memorii USB etc). Vine cu un sistem de operare ușor de folosit, iar telecomanda e una cu butoane dedicate pentru Netflix și Google Play Store.

TV-ul 49we660 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ok din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea că e un aparat cu aspect similar al televizoarelor din anii trecuți, doar că pe spate are un cable management mai bun.
Dacă vreți un model cu diagonală mai mică atunci vă recomand varianta de 40 inci a modelului we660.


Avantaje

Fiind un televizor al anului 2017 acesta înglobează multe lucruri utile cum ar fi un sistem de operare ușor de folosit, tuner digital dublu, HDMI, compatibilitate Vesa 200×200 și consum redus de curent (85W).
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir. În unele cazuri e mai bine prin fir (atunci când vă uitați la un film pe stream), iar alteori prin wi-fi (dacă folosiți TV-ul mai mult pentru browsing).
Unii ar zică e un mare minus că nu are 4K, dar de la o anumită distanță nu se mai face diferența dintre FHD și UHD (4K). În acest sens se face o economie de tehnologie inutilă și de bani deoarece aparatul costă ceva mai puțin.

Concluzie

Acesta e un excelent televizor al anului 2017, fiind recomandat de funcțiile utile și costul nu prea mare. E un aparat premium ca oricare alt aparat Sony, iar cei interesați de un astfel de aparat sunt clienți care vor un aparat superior din toate punctele de vedere.
Din clipul de alături poți vedea că arată foarte bine și că nu arată cu mult diferit față de televizoarele din 2016 de la Sony. Dacă vă deranjează cum arată standul atunci se poate monta pe un perete prin intermediul unui suport TV 200×200. Având o ramă foarte subțire o să pară că e un tablou (rama e una de culoare neagră).

Te-ar mai putea interesa