Sony 48W585, TV KDL-48W585 de 121cm

Trebuie să recunosc că nu am întâlnit prea multe televizoare cu diagonala de 48 inci (121 centimetri), dar cei de la Sony au pregătit pentru anul 2014 un astfel de model. Aici mă refer la modelul Sony 48W585 (KDL-48W585 cum e numit la alte magazine) care e un Smart TV cu wireless integrat și suport pentru Skype (Ready). Un lucru deosebit la acest televizor e că vine cu browser Opera. Da, acel browser cu care v-ați obișnuit pe telefonul mobil.

Acest dispozitiv nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » dacă luăm în considerare că arată splendid, că vine din anul 2014 și că are foarte multe facilități integrate.
Despre cum arată se poate vedea foarte bine din imaginea de alături.

Televizorul
Televizorul

La capitolul specificații acest model stă foarte bine deoarece are ecran mare de 48 inci, software smart și numeroase funcții utile. Normal că are și tunere digitale care facilitează vizionarea canalelor în format digital.
Foarte interesant e faptul că are o greutate foarte mică de 10 kilograme, lucru care o să-l facă ușor de montat. Însă nu vă recomand să faceți acest lucru singur deoarece pentru montarea și deplasarea sa e nevoie de minim două persoane… fiind foarte mare.
Pe partea hardware cele mai importante lucruri sunt ecranul mare, rezoluția Full HD și porturile de rețea. Iar, pe partea soft cele mai importante lucruri sunt browser-ul Opera și suportul pentru aplicații.

Lucrurile care eu le consider ca fiind atuuri la acest model sunt brandul și facilitățile oferite. Nu trebuie neglijat nici prețul deoarece e deosebit de mic. Chiar am rămas uimit când am văzut cât costă de puțin.
Poate că singurul lucru care ar putea fi considerat minus ar fi că nu e 3D, dar hai să fim serioși deoarece acest 3D e mai mult de marketing și nu știu cât de mult v-ar ajuta.

De final pot spune de acest model că e unul foarte bun pentru cineva care apreciază calitatea și vrea un produs cu adevărat special și de calitate. Pentru a putea vorbi prin Skype aveți nevoie de o cameră de aici.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 48W585, TV KDL-48W585 de 121cm”

  1. Daca are browserul Opera înseamnă că se pot vedea filme online (adica are integrat html5 sau flash player?!!?)

Comentariile sunt închise.