Sony 47W805, Smart TV 3D cu 400 Hz

Sony 47W805 e un televizor LED cu funcționalitate ridicată deoarece e un smart TV, dar are și tehnologie de conversie a imaginii.  Designul e foarte reușit și crează impresia că ecranul plutește. Spun asta deoarece suportul e subțire iar marginile sunt înguste (ramă mică). Chiar și din lateral e destul de îngust și deci poate fi instalat pe perete fără probleme (nu va fi prea în exterior). Deasemenea Smart TVurile aduc funcții multe și calitatea imaginii e pe măsură. În cazul acestui model e vorba de un 400 Hz, care e un refresh foarte bun. Face partea dintr-o serie nouă și perforamntă, iar la alte magazine e numit și KDL47W805. Un astfel de televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Toate modele din seria W805 arată așa doar diagonala diferă. Chiar și caracteristicile tehnice sunt aceleași iar prețul e corespunzător.

Din față
Din față
De sus
De sus

Specificații tehnice

Ecranul de 47 inci e destul de mare chiar și pentru cei care și-ar dori un mini-cinema la ei acasă. Nu e nevoie de un player media sau de un sistem audio deoarece atât playerul integrat cât și sistemul audio își fac bine treaba. Nu voie enumera toate acele tehnologii de sunet sau imagine dar voi menționa că are 400 Hz, o caracteristică destul de importată și e de reținut că refreshul trebuie să fie peste 100 Hz.

E ideal dacă aveți un hdd extern sau memorie flash mare deoarece televizorul recunoaște diverse formate media prin USBuri. Porturile ale acestui model sunt cele 4 HDMIuri, Scart, USBuri, audio in etc. Redarea de fișiere media se poate face și prin DLNA în cazul în care vreți să folosiți tehnologie wireless. Poate fi folosit și pentru socializare pe Skype dar e nevoie de o cameră web deoarece televizorul nu are una incorporată.

Puteți naviga pe web datorită browserului web sau să folosiți telefonul ca și telecomandă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: patru perechi de ochelari, redare USB, funcționalitate, calitatea construcției, imaginii și al sunetului.

Minusuri: nu prea am, poate pentru unii diagonala nu e chiar mare în acest buget.

Concluzie

Acest Sony 47W805 îl recomand fanilor Sony dar și viitorilor fani ai acestui producător care își doresc ceva elegant dar și de ultimă generație. Dacă vi se pare foarte scump, puteți recurge la un model mai mic sau la ratele fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa