Sony 46R470, TV LED 117cm

Dacă nu știai, Sony a lansat noua gamă de televizoare a anului 2013, iar 46R470 face parte din aceasta. Se recomandă printr-un ecran mare de 46 inci (117 centimetri), rezoluția Full HD, tunerul dublu și consumul mic de curent. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor care are facilitățile de mai sus, dar și o imagine incredibil de clară.

Aspect

Se poate vedea că are un design foarte reușit, iar ecranul fiind foarte mare poate vă interesează să-l montați pe un suport compatibil de genul Hama 83756. Iar, în acest fel o să eliberați și din locul ocupat pentru că la o diagonală de 117cm ocupă cam mult loc.

De sus
De sus

Caracteristici tehnice

Televizorul Sony 46R470 nu e unul de tip Smart TV și nici nu are suport 3D, dar imaginea e foarte calitativă datorită panoului și a rezoluției native de 1920×1080 pixeli. Vine și cu tunere digitale cum ar fi DVB C și DVB T care facilitează vizionarea de posturi în format digital.

Păreri pro şi contra

Televizorul acesta îmi place deoarece e un produs premium, precum toate televizoarele Sony. Imaginea are suport nativ Full HD, dar pentru a vedea filme la calitate maximă aveți nevoie și de surse de calitate superioară cum ar fi filme de pe discuri Blu-ray. Vine la pachet și cun player multimedia care poate reda diferite tipuri de fișiere media de pe stick-uri USB sau harduri externe conectate la portul USB. Are port HDMI așa încât să puteți conecta un laptop sau o cameră video la el așa încât să-i puteți vedea conținutul.
Din păcate nu are soft prea inteligent și nici suport 3D, iar din această cauză ar putea fi considerat ca fiind un televizor clasic.

Concluzie

În rest, e numai bune pentru vizionat filme și de a viziona canale TV în format digital. Vine chiar și cu diferite moduri de funcționare printre care aș enumera modul film, iar dacă vă interesează televizorul pentru jocuri atunci trebuie știut că nu e un televizor tocmai pentru jocuri deoarece are Motionflow XR 100.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony 46R470, TV LED 117cm”

Comentariile sunt închise.