Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 46HX750

Sony 46HX750 e un nou televizor de la Sony care face parte din seria HX750. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar caracteristicile esențiale ale acestei serii sunt capabilitatea 3D, funcția Smart TV, browser-ul web și altele. E un model de TV pentru cei pasionați de tehnologie de ultimă oră și care vor să vadă filme seriale ori canalele TV preferate la o calitate superioară.

Aspect

Aspectul televizorului Sony 46HX750 e unul caracteristic Sony. Ecranul are o diagonală de 117 centimetri, iar având o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli e numai bun la vizionarea filmelor Blu ray. Oarecum, singurul dezavantaj al acestui model ar fi faptul că la o așa mărime a ecranului și consumul de curent e ceva mai mare – 84W.

Așa arată

Aplicațiile

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 46 inci care are suport 3D, iar din acest motiv puteți viziona filme 3D fără probleme. Capabilitatea de Smart TV e și ea una foarte utilă deoarece în timpul reclamelor puteți intra pe Internet pentru a verifica diferite informații. La ‘net puteți conecta televizorul prin LAN sau Wireless, dar în unele cazuri e cel mai bine să conectați televizorul prin LAN. Poate fi utilizat și pentru convorbiri pe Skype, dar trebuie ținut cont de faptul că aveți nevoie de o cameră cu microfon pentru acest lucru.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi montat pe un perete; vine cu multiple porturi cum ar fi USB și HDMI; imaginea e de o foarte bună calitate deoarece are o rezoluție ridicată; e destul de bun la jocuri deoarece are 200Hz (probabil că trebuei făcute ceva setări suplimentare pentru jocurile care sunt mai pretențioase).
Contra: prețul e cam mare; nu are WiDi.

Concluzie

Dacă vrei să te bucuri de un film sau un meci la calitate maximă atunci un astfel de televizor ar fi recomandarea mea. Îți va furniza cea mai bună imagine, iar pentru a avea parte și de un sunet excepțional aș recomanda achiziția uni sistem 2.1 (minim). Din preview-ul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest televizor și care sunt capabilitățile sale.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mirela

    Pot spune cu certitudine ca imaginea e foarte calitativa la televizoarele Sony. Ce nu sunt in clar e daca pot reda filme cu extensia mkv deoarece cica nu pot pentru ca Sony are casa proprie de productie de filme si vor sa se protejeze de filmele piratate.

Lasă un comentariu