Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 46EX650

Sony KDL-46EX650 e un model al anului 2012 și e un Smart TV care poate fi conectat la Internet. Normal că are browser web și asta facilitează navigarea pe Internet ca și cum ați face-o pe un calculator. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și chiar dacă e așa de ieftin trebuie neaparat știut că e vorba despre un televizor cu 50 de cadre pe secundă.

Poze

Se poate vedea că arată destul de bine, iar designul lui Sony 46EX650 e unul caracteristic anului 2012. Acest an lumea are pretenții mai mari pe partea de estetic, dar și la partea de tehnologie incorporată și așa se explică de ce putem lua Smart TV-uri la prețuri super mici. Ecranul e unul de 46 de inci și acest lucru vă facilitează vizionarea filmelor ca la cinema.

Așa arată

Aplicațiile

Specificaţii tehnice

Sony 46EX650 e un televizor de peste un metru și având undeva la 117 centimetri nu se poate deloc spune că ar fi mic. Ce e foarte bine e faptul că are un preț mic pentru ce incorporează și având adaptor wireless incorporat o să puteți conecta TV-ul la Internet fără a vă folosi de un fir, ci doar de un router. Prezența tunerelor digitale e un mare plus deoarece în acest fel o să puteți viziona canale digitale, adică HD.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran mare; prețul nu e deloc mare; are un design de nota 10; e Smart TV și astfel aveți acces la diferite aplicații, dar și la un browser avansat; vine cu conexiuni de rețea de tip LAN și WLAN; are suport Skype fiind Skype Ready; greutatea e una mică de undeva la 16 kilograme și în acest fel o să-l puteți monta cu ușurință pe un suport.
Contra: putea fi 3D.

Concluzie

Televizorul 46EX650 e o nouă apariție a anului 2012 și vine cu multă tehnologie de nota 10 incorporată în el. Această tehnologie te va ajuta să-ți verifici profilul de Facebook în pauzele publicitare fără a fi nevoit să mergi să pornești calculatorul. Cu un efor financiar minim poți să cumperi o cameră care să o folosești la convorbiri Skype care sunt gratuite în rețeaua Skype. Alături e un video preview la cum arată acest aparat și cred că din el o să vă faceți o părere despre care sunt principalele caracteristici ale acestui TV.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andra

    Este pe 100 de Hz.

Lasă un comentariu