Sony 43XF7596, Bravia cu Android și cu rezoluție 4K

Sony 43XF7596 e un televizor apărut la sfârșit de an 2018 și care se remarcă prin faptul că are sistem de operare Android, un ecran foarte clar, tuner digital triplu și o sumedenie de porturi.
Modelul acesta de televizor e unul dotat cu foarte multe facilități așa încât să poată fi utilizat pentru vizionarea de conținut inclusiv pe pe stream.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor cu tehnologie dts pe partea de sunet, aplicație Netflix și sistem de operare Android (versiunea 7). Din poză puteți observa că e vorba despre un model care arată bine și care are ramă normală.


Pro

Modelul Sony 43XF7596 e unul al anului 2018 pentru persoanele interesate de un televizor care să arate bine și să ofere o imagine foarte calitativă din orice sursă.
Sistemul de operare care stă la baza televizorului e Android. Nu e cea mai nouă versiune de Android, ci 7.0. În general constructorii serioși folosesc cele mai stabile softuri, iar în cazul de față cel mai stabil e Android 7.
Diagonala televizorului e una numai bună, adică de 108 centimetri (transformare aproximativă din 43 inci).
Pentru conectarea unor periferice sau dispozitive acest aparat beneficiază de bluetooth, USB, HDMI și alte porturi/conexiuni.
Un aspect foarte important e prețul, și la acest model vorbim despre un cost mic de achiziție.
Beneficiază de funcție monitor, iar din acest motiv poate fi conectat un laptop sau ceva de genul. Părerea mea e că ar fi bine să setați HDMI-PC.

Contra

Nu vine cu o versiune mai nouă de Android, dar după cum am zis a fost aleasă o variantă stabilă. Comparativ cu Tizen și webOS e un sistem care are browser Chrome și suport pentru aplicațiile din Google Play Store.

Concluzii

Televizorul de față se adresează celora interesați de ceva aspectiv și funcțional. Sony Bravia e una brand premium, iar acest lucru se vede prin calitatea aparatelor comercializate.
Legat de refresh rate trebuie spus că are 50 Hz, dar vine cu Motionflow XR 400Hz care-i o caracteristică software de îmbunătățire a imaginii.

Te-ar mai putea interesa