Sony 43XF7077, televizor Smart 4K argintiu

Televizorul LED Sony 43XF7077 oferă un software Smart interesant care cred că-l veți aprecia pentru că oferă cele mai populare aplicații, dar și un browser web pentru navigare. Acest brand oferă televizoare competitive și câteva serii care sunt similare cu cea de jos, însă sunt mici diferențe care se pot observa în anumite situații. Tehnologia de imagine Motionflow XR 400Hz oferă mai multe cadre decât un televizor clasic chiar dacă ambele au 50Hz, imaginea devenind mai fluidă. Acest lucru se poate vedea la un meci de fotbal sau o competiție cu mașini sau chiar și în cazul filmelor de acțiuni.

Are atât rama cât și picioarele pe un finisaj argintiu, astfel logo-ul nu iasă așa de mult în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 oferă HDR 4K ca dotare standard și nici nu aș recomanda un televizor fără aceasta. Să nu neglijăm partea audio dacă nu veți folosi un sistem audio cum sunt soundbar-urile. Avem caracteristici superioare care impresionează – Clear Audio+, DSEE, Clear Phase, S-Force Front Surround, S-Master Digital Amplifier, DTS Digital Surround și altele.

Păreri pro și contra

Imaginea e peste așteptări că doar discutăm de un brand cu experiență, astfel avem tehnologii superioare ca: HDR 4K (cea mai importantă), procesor de imagine 4K X-Reality Pro (scalează imaginea dacă are o rezoluție mică), Motionflow XR 400Hz de care ziceam mai sus și puteți alege unul dintre modurile presetate pentru diversele situații. Setările de imagine se schimbă cu astfel de moduri și chiar recomand să le încercați pentru ca vizionarea să devină mai plăcută. Are un software Smart bazat pe Linux, dar nu are o denumire cum am văzut la alte branduri, totuși e foarte util. Un minus ar fi lipsa butonului Netflix pe telecomandă, pentru cei care folosesc acest serviciu.

Sony 43XF7077 are un preț bun pentru cât de bine arată imaginea și cât de clar e sunetul, iar televizoarele argintii sunt destul de rare. Poate că nu vă plac televizoarele de culoare neagră pentru că au un aspect clasic și nu arată prea bine într-o cameră luminoasă.

Te-ar mai putea interesa